Šta je novo?

instagram - verifikacija naloga

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
poznanica, vec nekoliko puta pokusava da verifikuje nalog na instagramu, da dobije onu plavu kvrzicu sa desne strane, ali svaki put dobije obavestenje. da ne ispunjava uslove, i da proba opet za mesec dana.
inace je sportski psiholog, radi za nekoliko igraca iz Betisa u Spaniji, za neke i Ljubljanske Olimpije, sad krece sa Mariborom. ima vise clanaka o njoj u novinama i na portalima, gostovala na TV, cak i dva dobrotvorna rada za decu bez roditelja, sve javno objavljeno.
sad bi ja da pokusam da joj to aktiviram/posaljem zahtev, ali me buni, ako ona ne ispunjava te uslove, koje iskreno neznamo koji su i zasto je odbijena vec nekoliko puta, kako sve ove silne starlete (da ih ne nazivam pravim zanimanjem) sa zadruga i ostalih rijaliti gluposti, imaju verifikovane naloge? sta to one ispunjavaju, a strucnjak u svojoj struci ne?

ima li ko ideju sta uspesno uraditi da bi se verifikovao nalog?

hvala za odgovor

Sve ti je objasnjeno ovde...

nista nije objasnjeno sto je vec neobjasnjivo..... ako treba da bude unique, sta su starlete unikatne? definitivno ne razumem..... sve postuje procedure koje treba da ispuni prilikom podnosenja zahteva, i ladno je odbijaju....

.. ako treba da bude unique, sta su starlete unikatne? definitivno ne razumem.....
Unique u smislu da ta osoba ima jedan jedini nalog na toj platformi (i da se jasno identifikuje ko je u pitanju, bez pokušaja da "jaši" na tuđem "brendu"), a ne da hoće verifikaciju za jedan a da ima još koji nalog (tipa privatni i poslovni, bizni i kuća :D :D ). Ne?

i poznanica nema nista od svega sto ne bi trebala, jedan jedini nalog, fejs cak nikada nije ni imala, sve sto treba da popuni, uredno popuni, sve linkove povezane sa njom stavi, i tri puta je odbijaju vec.....

Možda prosto nije dovoljno 'bitna'.

Mislim da malo precenjujes poznanicin uticaj, a podcenjujes starlete... Instagram nije akademska mreza, pa da su relevantne diplome i ko je priznati strucnjak, vec se gleda uticaj ( otud influenserke). Ocilgedno je da nije dovoljno poznata i da linkovi koje stavljas nisu relevantni, a da joj je google index slab.

Moj ti je savet da jos poradite na rastu profila i vidljivosti u medijima pa da onda probate. I procitaj lepo jos jednom link koji sam ti postavio ali sa nekim ko bolje razume engleski :)

Nazad
Vrh Dno