Šta je novo?

Instagram registracija problem

Verzija npr. https://instagram.en.uptodown.com/android/download/104295935 (android) i probajte opet prijavu sa videom (pratite sva uputstva)

Vratite nalog na nekom androidu pa se kasnije prijavite na iPhone.. Obavezna odjava sa androida kada vam vrate nalog potvrdom
Uspjeli smo. Juce sam instalirao stariju verziju na moj Android kao sto sam rekao, odradili smo sve sto ste rekli poslali video i nista se nije desilo. Medjutim jutros kad smo se probudili dobili smo MAIL od instagrama da resetujemo password ako instagram profil nije jos uvijek otkljucan. Kliknuli smo na "reset password" resetovali smo password i sada radi. Hvala vam svima puno.

Ćao!
Imam problem sa refrešovanjem feed-a na instagramu.
Pokušali smo sve ali ne vredi.
Molim vas za pomoć!
Profil nije hakovan, vidljiv je sa drugih profila ali kad otvorim app stoji samo profilna slika, sve ostalo je belo 😏
Unapred veliko hvala!

Ćao!
Imam problem sa refrešovanjem feed-a na instagramu.
Pokušali smo sve ali ne vredi.
Molim vas za pomoć!
Profil nije hakovan, vidljiv je sa drugih profila ali kad otvorim app stoji samo profilna slika, sve ostalo je belo 😏
Unapred veliko hvala!
Odes u Settings - App- nadjes Instagram - kliknes na njega - nadjes Storage i klines na to i ides na Clear Cache . Izadji iz toga i restartuj tel i probaj.

Da li si obrisala app, restart tel pa nova instalacija? Ako i to nece onda procitaj prethodne postove za stariju verziju app...

Zdravo svima, imam jedan problem za koji nigde nisam uspeo da nadjem resenje pa se nadam se mozda ovde neko zna kako, i da li je uopste moguce resiti ovaj problem.

Pokusao sam da registrujem nov Instagram nalog koji bi sluzio kao poslovni, nalog za firmu, odradio sve korake, ukucao email adresu, ime, prezime, korisnicko ime itd itd.... I kada sam dosao do poslednjeg koraka da verifikujem svoju mejl adresu i aktiviram nalog, dobio sam kod na email koji sam ukucao i izbacilo mi je gresku da trenutno nije moguce verifikovati nalog i da pokusam kasnije. Pokusavao sam vise puta, cak sam zahtevao i novi kod za verifikaciju, sve mi je uredno stiglo na email, nekoliko razlicitih kodova ali nikako nije htelo da prihvati ni jedan, uvek bi bila greska pokusajte kasnije. Sada imam problem jer je proslo vec neko vreme, stranica za aktivaciju se osvezila (refresh) i sada nemam mogucnost da ukucam kod za verifikaciju, a takodje ne mogu ni da se prijavim u svoj nalog koji ocigledno postoji. Kada pokusam da napravim novi nalog izbacuje mi gresku da nalog sa tom mejl adresom i tim korisnickim imenom vec postoji, a kada pokusam da se ulogujem izbaci mi gresku i ne dozvoli da udjem na nalog koji sam kreirao...
Najmanji problem je kreirati novu mejl adresu i napraviti drugi nalog (ako ne bi doslo do iste greske), vec je problem u tome sto je nalog koji sam kreirao za posao zauzeo korisno ime koje mi je potrebno.

Da li neko ima ideju moze li ovo da se resi i kako, pisao sam podrsci na instagramu ali sa mog privatnog naloga, jer na ovom nalogu nemam pristup, za sada nema odgovora..
Pozdrav, Dule. Da li si rešio problem. Ja imam isti. I sad postoji ig nalog pod tim imenom koje mi treba a ja ne mogu da uđem na svoj profil a baš to ime mi i treba za posao.

Pozdrav, Dule. Da li si rešio problem. Ja imam isti. I sad postoji ig nalog pod tim imenom koje mi treba a ja ne mogu da uđem na svoj profil a baš to ime mi i treba za posao.
Zdravo, problem je i dalje isti, mislim da nema resenja :mad:. Istrazivao sam dosta na internetu i na stranim forumima nailazio na dosta objava ljudi koji imaju identican problem i niko nije uspeo da resi. Pisao sam i Instagram podrsci par puta ali nije stigao nikakav odgovor, tako da sam i odustao od toga, tako je kako je, ocigledno njih u Instagramu nije briga za to...

Zdravo, problem je i dalje isti, mislim da nema resenja :mad:. Istrazivao sam dosta na internetu i na stranim forumima nailazio na dosta objava ljudi koji imaju identican problem i niko nije uspeo da resi. Pisao sam i Instagram podrsci par puta ali nije stigao nikakav odgovor, tako da sam i odustao od toga, tako je kako je, ocigledno njih u Instagramu nije briga za to...
Да, и ја сам одустала од тог профила али ко зна зашто је то добро... можда тај ник за профил није тај "срећни".... Смислила сам други. Хвала на одговору. Али сад се бојим да отварам да не дође опет до неког бага, тј, двоумим се да ли да га отворим са рачунара или телефона, овиј дана ћу окушати срећу 2. пут. Свако добро!

Да, и ја сам одустала од тог профила али ко зна зашто је то добро... можда тај ник за профил није тај "срећни".... Смислила сам други. Хвала на одговору. Али сад се бојим да отварам да не дође опет до неког бага, тј, двоумим се да ли да га отворим са рачунара или телефона, овиј дана ћу окушати срећу 2. пут. Свако добро!
Ja sam otvorio drugi profil preko meta centra za naloge, povezao sam ga direktno na moj postojeci profil (privatni instagram nalog) i uspelo je tako da sada na jedan e-mail imam 2 instagram profila. Jedini problem sto nisam mogao da iskoristim korisnicko ime koje sam hteo, jer mi je to ime zauzeto za prakticno nepostojeci nalog, ali sta je tu je. Moja preporuka da se prilikom sledeceg otvaranja naloga stavi neko bez-veze korisnicko ime, pa ako nalog bude aktiviran i sve prodje kako treba izvrsi se izmena korisnickog imena.

Poslednja izmena:
Ja sam otvorio drugi profil preko meta centra za naloge, povezao sam ga direktno na moj postojeci profil (privatni instagram nalog) i uspelo je tako da sada na jedan e-mail imam 2 instagram profila. Jedini problem sto nisam mogao da iskoristim korisnicko ime koje sam hteo, jer mi je to ime zauzeto za prakticno nepostojeci nalog, ali sta je tu je. Moja preporuka da se prilikom sledeceg otvaranja naloga stavi neko bez-veze korisnicko ime, pa ako nalog bude aktiviran i sve prodje kako treba izvrsi se izmena korisnickog imena.
Важи, хвала ти на овој информацији. :)

Nazad
Vrh Dno