Šta je novo?

Instagram registracija problem

Dulex99

Poštovan
Učlanjen(a)
06.06.2018
Poena
60
Zdravo svima, imam jedan problem za koji nigde nisam uspeo da nadjem resenje pa se nadam se mozda ovde neko zna kako, i da li je uopste moguce resiti ovaj problem.

Pokusao sam da registrujem nov Instagram nalog koji bi sluzio kao poslovni, nalog za firmu, odradio sve korake, ukucao email adresu, ime, prezime, korisnicko ime itd itd.... I kada sam dosao do poslednjeg koraka da verifikujem svoju mejl adresu i aktiviram nalog, dobio sam kod na email koji sam ukucao i izbacilo mi je gresku da trenutno nije moguce verifikovati nalog i da pokusam kasnije. Pokusavao sam vise puta, cak sam zahtevao i novi kod za verifikaciju, sve mi je uredno stiglo na email, nekoliko razlicitih kodova ali nikako nije htelo da prihvati ni jedan, uvek bi bila greska pokusajte kasnije. Sada imam problem jer je proslo vec neko vreme, stranica za aktivaciju se osvezila (refresh) i sada nemam mogucnost da ukucam kod za verifikaciju, a takodje ne mogu ni da se prijavim u svoj nalog koji ocigledno postoji. Kada pokusam da napravim novi nalog izbacuje mi gresku da nalog sa tom mejl adresom i tim korisnickim imenom vec postoji, a kada pokusam da se ulogujem izbaci mi gresku i ne dozvoli da udjem na nalog koji sam kreirao...
Najmanji problem je kreirati novu mejl adresu i napraviti drugi nalog (ako ne bi doslo do iste greske), vec je problem u tome sto je nalog koji sam kreirao za posao zauzeo korisno ime koje mi je potrebno.

Da li neko ima ideju moze li ovo da se resi i kako, pisao sam podrsci na instagramu ali sa mog privatnog naloga, jer na ovom nalogu nemam pristup, za sada nema odgovora..

Verovatno je IP adresa bila banovana , tako zna da brljavi kad se to desava ako si recimo koristio Super nova internet probaj da napravis na A1 / MTS / Yettel ili koji imas vec internet.

Koriscnik sam supernove, nisam znao za to, ali sada je problem sto mi je korisnicko ime koje je meni potrebno zauzeto, moze li tu da se ucini nesto,ako vec nemam pristup tom nalogu da se obrise to koriscno ime pa da napravim novi i iskoristim korisnicko ime?

Da nemas mozda neku modifikovanu aplikaciju za instagram ( Instander, insta pro itd)?
Meni je to pravilo problem.

Meni je recimo super nova adresa bila banovana na otp aplikaciju i stalno je izlazila greska kada sam hteo da napravim profil na otp aplikaciji dlaka je falila da odem u banku i upalio sam a1 internet i odmah sam uneo broj kartice i prihvatio je.

Meni je recimo super nova adresa bila banovana na otp aplikaciju i stalno je izlazila greska kada sam hteo da napravim profil na otp aplikaciji dlaka je falila da odem u banku i upalio sam a1 internet i odmah sam uneo broj kartice i prihvatio je.
kapiram, meni je samo najveci problem sto mi je sada zauzeto korisnicko ime koje mi treba, zato bih se iscimao ako je ikako moguce da sredim ovaj nalog jer je poslovni, kao da npr instagram ima problem sa zauzetim korisnickim imenom pa da zvanicni nalog mora da im bude instagram1, instagram00, ili recimo da benchmark ne moze da koristi benchmark vec benchmark1... Da je moj privatni nalog lako bih zaobisao taj problem, a ovako bitno mi je da bude taj username zbog posla... A sto se supernove tice, raskidamo ugovor obavezno, svakako nisam ni preterano zadovoljan internetom, imam cesti pad protoka, a ovo je samo bonus da odem od njih i nikada se ne vratim (ako je problem do supernova ip adrese)

Odradi forget user name zahtev ali nemoj sa super novom.

Da li si probao da se ponovo prijaviš preko nekog drugog interneta, tipa preko mobilne mreže, gde si siguran da nema NAT-a?

Da li si probao da se ponovo prijaviš preko nekog drugog interneta, tipa preko mobilne mreže, gde si siguran da nema NAT-a?
Pokusao sam preko mobilnog A1 net-a, isti problem... Takodje sam pokusao i da se prijavim preko pretrazivaca umesto mobilne aplikacije, uvek isto, samo izbaci gresku da nesto nije u redu i da pokusam kasnije, takodje sam pokusao da idem na zaboravljene podatke, lozinka ili korisnicko ime, kada ukucam mejl adresu preko koje je napravljen nalog kaze da ne postoji nalog koji je povezan na taj mejl, a kada hocu ponovo da se registrujem i ukucam istu mejl adresu i korisnicko ime onda mi izbaci da je taj mejl i to ime zauzeto i da postoji nalog, ili da kazem narodski, je*e lud zbunjenog :ROFLMAO: :ROFLMAO: , cas izbacuje da nalog postoji, cas ne postoji...

Cao, potrebna mi je pomoć za prijavu na Instagram.
Pri prijavi ulogujem se ali pojavljuje beli ekran bez ijedne ikone koju ima instagram, promenila sam šifru, resetovala tel, ponovo instalirali aplikaciju, probala preko računara (tu samo izbaci i ništa se ne dešava).. Pri pokušaju prijave on učitava i meni stigne mail kao da sam se ulogovana ali na aplikaciji samo beli ekran. Pisala sam na [email protected] ali nema odg. Prijavila kao da je hakovan ali ne stize mi nista na mail.. Nista mi nije jasno... Ima li neko rešenje ili da je imao sličan ili isti problem?

Prilozi

• Screenshot_20240829_125559_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20240829_125559_com.instagram.android.jpg
    13.8 KB · Pregleda: 19
Ista priča kod nas tj. moje supruge od jutros. Isto sam sve probao,poslao i support-u, nema odgovora za sada. Ništa ne pomaže, ne znam šta sve nisam probao. I reset lozinke ,reinstal,logovanje sa drugih uredjaja,brisanje keša....nema pomoći. Ne dozvoljava logovanje sa drugih uređaja, samo me vrti u krug i usmerava na help centar gde daju neke savete koji se ne tiču ovog problema. Zanimljivo je to da moj insta nalog radi bez problema na istom telefonu i aplikaciji kod nje.

Ista priča kod nas tj. moje supruge od jutros. Isto sam sve probao,poslao i support-u, nema odgovora za sada. Ništa ne pomaže, ne znam šta sve nisam probao. I reset lozinke ,reinstal,logovanje sa drugih uredjaja,brisanje keša....nema pomoći. Ne dozvoljava logovanje sa drugih uređaja, samo me vrti u krug i usmerava na help centar gde daju neke savete koji se ne tiču ovog problema. Zanimljivo je to da moj insta nalog radi bez problema na istom telefonu i aplikaciji kod nje.
Ja problem još nisam rešila, tj. Situacija je ista kao što sam opisala.
Od podrške ni traga ni glasa.
Da, tako je i kod nas, suprugov nalog sasvim normalno radi na mojoj aplikaciji. Brisala sam i ja keš memoriju i help centar - prijavila "hakovanje" iako nije, jer moj nalog postoji sasvim normalno kad gledam sa suprugovog naloga... E da i ne da mi opciju da posaljem portret kao indetifikaciju, pa da oni kao reše problem po svim onim uputstvima...prosto ne znam kako da rešim ovaj "slučaj"

Sve što si opisala je isto ovde. Ništa,čekamo pomoć. Javljam čim nešto saznam ako se neko ne pojavi ovde da nas čupa iz ovoga. :)

Ds li se to dešava i sa vpn, skini neki vpn pa probaj

Kod mene ni sa vpn ne radi... 🤦 Probala sada, čak neće ni da učitava, samo izbaci🙄

Cao, potrebna mi je pomoć za prijavu na Instagram.
Pri prijavi ulogujem se ali pojavljuje beli ekran bez ijedne ikone koju ima instagram, promenila sam šifru, resetovala tel, ponovo instalirali aplikaciju, probala preko računara (tu samo izbaci i ništa se ne dešava).. Pri pokušaju prijave on učitava i meni stigne mail kao da sam se ulogovana ali na aplikaciji samo beli ekran. Pisala sam na [email protected] ali nema odg. Prijavila kao da je hakovan ali ne stize mi nista na mail.. Nista mi nije jasno... Ima li neko rešenje ili da je imao sličan ili isti problem?
Da li si obrisala Data i Cache u app? Ako posle toga isto bude, obrises Instagram na tel. Nadjes stariju verziju na nekom sajtu, instaliraj pa probaj..

Da li je verzija bila stara bar jedno 9 meseci?
Evo ima pomaka, otisao je video ka njima. Videcemo da li će uspeti.
Hvalaaa.
. Instalirala sam neku verziju iz decembra 2023
Uspela sam... Hvalaaaaaa🥰🍀
Sve što si opisala je isto ovde. Ništa,čekamo pomoć. Javljam čim nešto saznam ako se neko ne pojavi ovde da nas čupa iz ovoga. :)
Hej, probajte da instalirate stariju verziju iz decembra i posaljite video... Stize kroz nekoliko minuta potvrda da je sve ok i link za resetovanje lozinke🍀

Poslednja izmena:
Uspeli smo. Snimili video selfi i otišlo je ka njima. Čekamo potvrdu indetiteta. Forumas X svaka čast što ste se dosetili za stariju ver. Meni nije bilo ni na kraj pameti. Hvala punoooo svima!!!!!! Javljam ako sve bude ok.

Uspešno vraćen nalog! Hvala @Jovanaakg i @Forumas X ! Svaka čast Forumas X ,znao sam da će se neko javiti i isčupati nas iz problema. Da li sada smem da apdejtujem aplikaciju na novu verziju? Ili ne pipamo ništa,samo neka radi :D

@bukilaa naniže u listi Older versions
Skinuo sam na mom telefonu stariju verziju iz Novembra 2023 godine, ponovio sam postupak snimili smo video lica i instagram nam je poslao kod od 8 cifara, medjutim i dalje bezuspjesno i dalje nemamo pristup nalogu. Dok nam stize na mail "we have noticed a new log in"

Samo da pitam je li moguce skinuti ovo na iphone posto zena koristi iphone?
Jedino kad je starija iOS verzija i nije na Apple nalogu među kupljenim aplikacijama da se ovde ubeleži kupovina. Naravno, region naloga mora da bude US.
Skinuo sam na mom telefonu stariju verziju iz Novembra 2023 godine, ponovio sam postupak snimili smo video lica i instagram nam je poslao kod od 8 cifara, medjutim i dalje bezuspjesno i dalje nemamo pristup nalogu. Dok nam stize na mail "we have noticed a new log in"
Stvarno ne znam u čemu bi mogao da bude problem. Kada jednom prilikom nisam mogao da uđem na nalog, samo mi je odjednom stigao mejl da se fotografišem sa napisanih 6 cifara na papiru i to priložim. Znao sam da je algoritmu bilo bitno da se tehnički vidi bilo čije lice i čitko napisani brojevi da ih striktno mašinsko čitanje primeti OCR metodom i vrlo brzo je to prošlo pa sam vratio pristup nalogu.

Jedino kad je starija iOS verzija i nije na Apple nalogu među kupljenim aplikacijama da se ovde ubeleži kupovina. Naravno, region naloga mora da bude US.

Stvarno ne znam u čemu bi mogao da bude problem. Kada jednom prilikom nisam mogao da uđem na nalog, samo mi je odjednom stigao mejl da se fotografišem sa napisanih 6 cifara na papiru i to priložim. Znao sam da je algoritmu bilo bitno da se tehnički vidi bilo čije lice i čitko napisani brojevi da ih striktno mašinsko čitanje primeti OCR metodom i vrlo brzo je to prošlo pa sam vratio pristup nalogu.

Evo ne znam sta da radimo, jedino da sacekamo jer su tek 24 sata prosla. Sve smo probali od selfie, preko kodova cak ima i opcija ona da kao dva prijatelja potvrde da je vas nalog ali nista se ne desava. Kad zelimo da se ulogujemo pise da nije moguce dok nam na email dolazi da smo se ulogovali.

Nazad
Vrh Dno