Šta je novo?

Inspire T5400

Niko trenutno ne moze da ti kaze nista jer prva kolicina ovih zvucnika stize tokom nedelje. Ja sam ih cuo, ali najbolje da cujes i ti. Bitno je napomenuti da sateliti na sebi imaju visokotonce tj. da su dvosistemski.

Mikica je napisao(la):
Niko trenutno ne moze da ti kaze nista jer prva kolicina ovih zvucnika stize tokom nedelje. Ja sam ih cuo, ali najbolje da cujes i ti. Bitno je napomenuti da sateliti na sebi imaju visokotonce tj. da su dvosistemski.

Daj bar neku grubu ocenu. (los, dobar...). Ili bilo ko drugi, naravno.
Imam 5100 i nemam razloga da ih menjam,
al sad hocu jos jedne. (D)
I sad razmisljam o T5400. :)

Pozdrav,
Sasha

Sada smo imali priliku i da ih isprobamo na promociji Creative-a. Zvuce odlicno, i cena im je 95E. Ovi visokotonci nude veliku prednost

Mikice!

Da li ste isprobali T7700 zvucnike (7.1)?

To me jako interesuje. Jel skoro sam bas nabavio audigy 2 ZS i zadovoljan sam, sto sa karticoma i sto sa TR AOD type;

Svako dobro!

cheers

Probali smo ih, baš na 2 ZS. Šta da kažem, isto kao T5400 samo što imaju dva dodatna satelita. Na žalost, nismo imali uslove da ih na odgovarajući način rasporedimo. Pri tome, napominjem da su me T5400 prilično dojmili, čak i više nego MegaWorks 550. Bez problema zvukom napune hol od 100-tinak kvadrata u kom se održavala prezentacija. Za igre, filmove i žurke -- moja preporuka :)

ljudi mozda sam promasio temu
da li zna neko gde moze da se naje mikrofon koji moze da primi zvuk sa 2,3 metra tj.da ja sa fotelje koja je udaljena 2 metra od kompa mogu da pricam ili da se cuje
POZDRAV

jos jedna preporuka za t5400.Cuo sam ih pre neki dan kod Stevsa ma odavno bolji zvuk nisam cuo..za klasu bolji od lansinga 251 ...izgleda da visokotonci u satelitima bas vrede.Moja sledece investicija definitivno,pozdrav

Vrh Dno