Šta je novo?

Inspector Parker, jel igrao neko?

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Ja se sad uhodavam, deluje odlicnooooooo

Ja se uhodao, i jeste odlicno. :D

E ljudi izvinite al o cemu se radi?

To je igra slična Qluedu, stona igra, ako sam dobro razumeo, mada bi trebao malo više reči da napišu ovi što su ih igrali.

Kada se samo setim koliko sam igrao Cluedo... danima, nocima... super je to bila igra ali ne verujem da ijedna kompjuterska igra moze da je zameni.

Pa, cilj igre je kao i u kluedu, naci ubicu, oruzje, sobu, ovde ima i motiv....
Previse je tesko recima opisati nacin igre, u najmanju ruku je veoma cudan, tako da je bolje da je probate ipak. Zanimljiva je u pocetku, ali se covek brzo zasiti od nje. Ne moze ni da prismrdi kluedu.
U sustinu sve se svodi na: ovaj je bio levo od nekog, ovaj iznad, oruzje ispod...dedukcijom se odbace nevini i to je to.

otprilike tako nekako... promovisu ga kao kluedo ali daju se iskazi ljudi koji su u fazonu ovaj bio iznad ovog ili ispod - levo/desno... kada se klikne na jedan "clue" oznaci sve moguce predpostavke, one koje se ne slazu sa "clue"-om se "odkliknu" te ostaje sve praznija i praznija tabla te na kraju ostane samo jedan put i to je to...

satro lici na kluedo, zabavno je - ali postane jednostavno i povrsno pa se covek zasiti...

Ma sve je to ****** :)

Nazad
Vrh Dno