Šta je novo?

Innotech Global Spirit

ale

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2010
Poena
415
Da li neko ima navedeni telefon? Cena mu je 3700 dinara sa dve godine garancije u jednoj radnji, medjutim na sajtu uvoznika nesto je jeftiniji i spominje se garancija od 4 godine.
Posto se u tom cenovnom rangu nalazi jos samo Nokia 105, ovaj telefon bi mozda bio bolji izbor zbog veceg ekrana i krupnijih tastera.
Ako ga neko ima, neka napise nesto o njemu, prvenstveno o trajanju baterije.

Da li neko ima navedeni telefon? Cena mu je 3700 dinara sa dve godine garancije u jednoj radnji, medjutim na sajtu uvoznika nesto je jeftiniji i spominje se garancija od 4 godine.
Posto se u tom cenovnom rangu nalazi jos samo Nokia 105, ovaj telefon bi mozda bio bolji izbor zbog veceg ekrana i krupnijih tastera.
Ako ga neko ima, neka napise nesto o njemu, prvenstveno o trajanju baterije.

Imam ja, uzeo sam ga kao sekundarni telefon :) A i ima dve kartice, meni je to vrh, jer imam 3 broja (privatni i 2 poslovna), i vrsi mi posao.. baterija mi traje dosta, kad se naviknes na smartfone, bude ti cudno haha :D
Dakle, meni baterija traje minimum 3 dana, ali uzmi u obzir da ga ja neprestano koristim i to u glavnom razgovori i poruke. Sam telefon mi je okej, ne koci i ne baguje, a i fino lezi u ruci.
Sto se tice garancije, idi na sajt innotechglobal.com i tu imas da registrujes telefon, i tu dobijas jos 2 godine garancije - dakle, 2 godine standardne garancije za tehnicke uredjaje i jos 2 godine garancije proizvodjaca kada se registrujes :)

Nadam se da sam ti malo pomogao, cak i sa zakasnjenjem :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno