Šta je novo?

INNO3D i-Chill GeForce 8800GT 512MB DDR3

branaaa

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2007
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600, Vodeno hladjenje
Matična ploča
MSI MAG B550M MORTAR MAX WI-FI
RAM
DDR4 32gb (2x16gb) 3200mhz; Kingstone Fury
GPU
RTX 2060 6GB DDR6
Storage
Nvme m2 250gb Samsung 970 Evo Plus, Sigate 6TB
Zvuk
Integrisan
PSU
Be Quiet 80+
Kućište
Gamemax
Monitor
Aoc zakrivljeni 27"
Miš & tastatura
A4Tech Bloody edition
Ostale periferije
PS5 :D
Tablet
Mi Pad 6
Mobilni telefon
S24 Ultra
Pametni uređaji
Huawei watch GT4
Pristup internetu
  1. Optički internet
Interesuje me ova kartica, ali nisam upoznat sa ovim proizvodjacem.
Vidim da je ima u EUROLINK-u a ja konacno prodah staru mahinu i da se uzme neka 8800gt. Pa me interesuje vasa preporuka o ovom modelu ili neka slicna 8800gt, sa boljim hladjenjem, rekao bih da ova kartica ima dobro hladjenje.:wave:

Karta nije neispravna, radi kao zmaj, nemam srca da ih ponovo cimam zbog cvrchanja, ako crkne, u garanciji je 3god, a kod mene nece biti duze od par meseci. E sad ako crkne, a ne priznaju garanciju...

Ej, kad sam otvorio kuciste prislonio glavu unutra pustio craysis test primetio sam da i moja cvrci, e sad ne znam da li da je reklamiram?! Kao sto reko demios imam 3 godine garancije plus nemam nikakvih problema u radu + se super klokuje...

ma jok. i palit cvrci i to samo kada imam gomilu frejmova. recimo, u meniju Crysis-a kada imam 999fps onda cvrci. cim pocne igra nema crvcanja :) ko zna do cega je to :)

ma da, oshrafish zvuchnike i bash te briga. nego, meni malko frka, kad kupim josh jednu, pa kad krenu da cvrche u SLI-u, onako stereo :) ili ka kupim josh dve (kad bi bila 2 sli konektora) pa da napravim neki 2.1 sistem :)

Poslednja izmena:
Kako Vam se cini inno, jel ga pazario neko?

...samo da "dobacim" da bi mnogo atraktivniji modeli bili oni sa ZALMAN-ima na sebi ili sa AC Accelero S hladnjacima... ;)
:wave:
P.S. možete da nabavite i koji slabiji model ako će cene biti atraktive (kad se uračuna grafička + cooler).

Kako Vam se cini inno, jel ga pazario neko?
Evo ja sam ponosan i srecan vlasnik ove karte od juce,recicu samo BRUKA od karte,od pakovanja sa sve rupicama:D,do hladjenja koje je fantasticno,temperature su u idle-u 31,a u load-u max 45!Stvarno bruka karta.
Svaka preporuka!

Inno je sjajan, pohvala i od mene :)
Kvalitet je bruka...pakovanje je bez manga/manime likova, pozlaceni izlazi, GRAW2...Kuler drzim na 60% i ne cujem ga...sa OC-om 750/1050/1750 za sat-dva igranja Krize ide na oko 65C...
Prijatno sam iznenadjen, zaista.

Inno je sjajan, pohvala i od mene :)
Kvalitet je bruka...pakovanje je bez manga/manime likova, pozlaceni izlazi, GRAW2...Kuler drzim na 60% i ne cujem ga...sa OC-om 750/1050/1750 za sat-dva igranja Krize ide na oko 65C...
Prijatno sam iznenadjen, zaista.

Sto ti je ovako nizak klok memorije, def. je 2000?
edit: sad skontah da je 1750 shader clock.

Poslednja izmena:
Odustadoh od ove karte, ipak mi je bila preskupa, a nisam mogao da čekam da skupim još kinte, ne vredi... A i predomislio sam se u svakom slučaju, napraviću jedan lep 2x9600GT SLI sistem, jedna je već stigla, druga će doći malo kasnije :)

Na kolko ti se vrti kuler,meni je na 100,doduse zavisi i od provetrenosti kucista,a i od sobne temperature?!

kuler je na 60%,al nema neke velike razlike kad stavim na 100% spusti se na 42c. kuciste je dobro provetreno a sobna temp je 24c ...ako imas Crysis probaj posle pola sata igranja da vidis temperaturu,bas me zanima koliko ce biti ?

kuler je na 60%,al nema neke velike razlike kad stavim na 100% spusti se na 42c. kuciste je dobro provetreno a sobna temp je 24c ...ako imas Crysis probaj posle pola sata igranja da vidis temperaturu,bas me zanima koliko ce biti ?
Uparvu si nema neke razlike kad je na 50-60%,samo mi se cini da je karta tisa!Ti temperature gledas u Rivi ili?
I meni u rivi za Core pokazuje 40-42,a everest za 10-ak stepeni manje.

Poslednja izmena:
Uparvu si nema neke razlike kad je na 50-60%,samo mi se cini da je karta tisa!Ti temperature gledas u Rivi ili?
I meni u rivi za Core pokazuje 40-42,a everest za 10-ak stepeni manje.
da,gledam u rivi ...to su realne temperature koje i ja imam stepen gore dole ;)
obavezno spusti fan na 50-60% karta je skoro necujna u tom modu:smoke:

da,gledam u rivi ...to su realne temperature koje i ja imam stepen gore dole ;)
obavezno spusti fan na 50-60% karta je skoro necujna u tom modu:smoke:
Da da na 50-60 se necuje!Brukicaaaaaa!
Samo da sacekamo da izadje nesto kvalitetno pa da je vidimo u punom sjaju:D

Poslednja izmena:
Vrh Dno