Šta je novo?

Inno3D 8800GTI 512MB DDR3 vs Gigabyte 3870 512MB DDR3

buggy86

Slavan
Učlanjen(a)
14.02.2006
Poena
310
Do danas sam bio ubedjen da kupujem navedenu Gigabyte kartu ali onda sam spazio 8800GT za samo 15e vise. Sada me buni to sto Inno3d nije bas preterano zastupljen na nasim prostorima kakav je kvalitet navedene kartice, kolika je garancija i najvaznije zasto je ona jeftinija od ostalih 8800GT kada ima iste default taktove. Znaci krajnje pitanje je koju od ove dve kartice i voleo bih ako bi neki valasnik navedene Inno3d karte prokomentariaso njen rad, ne bih zeleo sad da se zeznem u kupovini s obzirom da cu navedenu karticu koristiti naredne 2 godine minimum.

Do danas sam bio ubedjen da kupujem navedenu Gigabyte kartu ali onda sam spazio 8800GT za samo 15e vise. Sada me buni to sto Inno3d nije bas preterano zastupljen na nasim prostorima kakav je kvalitet navedene kartice, kolika je garancija i najvaznije zasto je ona jeftinija od ostalih 8800GT kada ima iste default taktove. Znaci krajnje pitanje je koju od ove dve kartice i voleo bih ako bi neki valasnik navedene Inno3d karte prokomentariaso njen rad, ne bih zeleo sad da se zeznem u kupovini s obzirom da cu navedenu karticu koristiti naredne 2 godine minimum.

Slobodno uzmi taj Inno3d. Sve je to referentni dizajn, nisu to oni pravili, samo lepe etikete. ;)

Do danas sam bio ubedjen da kupujem navedenu Gigabyte kartu ali onda sam spazio 8800GT za samo 15e vise. Sada me buni to sto Inno3d nije bas preterano zastupljen na nasim prostorima kakav je kvalitet navedene kartice, kolika je garancija i najvaznije zasto je ona jeftinija od ostalih 8800GT kada ima iste default taktove.
Pa koja je cena tog Inno3D-a, zar nije onaj "obican" (ne-Sonic) Palit najjeftiniji GT sa 512MB kod nas?

Nazad
Vrh Dno