Šta je novo?

Inkredible

Kako radi Inkredible

Juce mi je Canon Pixma i4500 odbio da stampa zbog nedostatka crne boje, tj. one sa oznakom 5 PGBK. Zamenio sam taj kertridz sa odgovarajucim Inkredible kertridzem.

Inkredible kertridz je (ocekivano) dobro legao na mesto i upalio crveni LED bez treptanja. Canon-ov softver za stampanje je prijavio da je kertridz pun.

Posto je to kertridz za crno-belu stampu, bacio sam neki tekst na stampu. Prva strana je bila OK, sledece 2-3 strane su na nekim mestima bile bledje nego sto treba. Uradio sam deep cleaning za svaki slucaj i posle toga je sve bilo OK - sledecih 15-estak strana (koliko mi je trebalo da stampam) su odstampane OK. Ne vidim nikakvu razliku u odnosu na original.

Zakljucio sam da je onih par bledje odstampanih strana verovatno zbog toga sto sundjer u kertridzu nije bio ravnomerno natopljen mastilom.

Pravi test ce, naravno, biti stampanje fotografija ili necega u boji - kada otkazu kolor kertridzi. To bi trebalo da bude uskoro, jer vec dva su pri kraju.

Ne znam da li je ovo nekom jos uvek interesantno, ali posto sam obecao utiske ...

Juce sam zamenio i druge kertridze, tako da Pixma 4500 radi sada samo sa Inkredible kertridzima.

Svi chipovi uredno rade, printerov softver prijavljuje da su kertridži puni, stampa (uklucujuci i stampanje fotografija je OK. Fotografije izgledaju dobro, kao sa originalnim Kertridzima, ja ne primecujem razliku mada - priznajem - nisam sitnicar.

Ne znam da li je ovo nekom jos uvek interesantno, ali posto sam obecao utiske ...

Juce sam zamenio i druge kertridze, tako da Pixma 4500 radi sada samo sa Inkredible kertridzima.

Svi chipovi uredno rade, printerov softver prijavljuje da su kertridži puni, stampa (uklucujuci i stampanje fotografija je OK. Fotografije izgledaju dobro, kao sa originalnim Kertridzima, ja ne primecujem razliku mada - priznajem - nisam sitnicar.
Nisam ni ja sitnicar, ali me zanima da li neko zastupa ovde kod nas Inkredible?

Nisam ni ja sitnicar, ali me zanima da li neko zastupa ovde kod nas Inkredible?

Ako je ovo trebalo da bude ironicno - onda si uspeo...

Ja ih ne zastupam i bas me zabole hoce li to neko kupovati. A zabole me i sta ces ti o tome misliti. Ako te zanima sta me zabole - to moze u PM.

Ono sto sam pisao bilo je zbog onih koje su interesovali utisci.

Ako je ovo trebalo da bude ironicno - onda si uspeo...

Ja ih ne zastupam i bas me zabole hoce li to neko kupovati. A zabole me i sta ces ti o tome misliti. Ako te zanima sta me zabole - to moze u PM.

Ono sto sam pisao bilo je zbog onih koje su interesovali utisci.

????????????

Ma jok... Svašta!!! Ne znam kako sam ovo proizveo :S:

Nisam sitničar = ne zanima me čiji su koji kertridži, samo mi je bitno da dobro štampaju.

Da ih neko zastupa = Obzirom da ima dobrih iskustava sa njima, da li imam mogućnost da ih kupim ovde (preko zastupnika). Nemam vremena za komplikaciju nabavke iz inostranstva...

da ih neko prodaje ovde kostali bi 3x vise

Nazad
Vrh Dno