Šta je novo?

Injustice: Gods Among Us GOTY

Nema puno ljudi koji igraju borilacke igre u srbiji jer to trazi dosta vremena za ucenje combo-a I matchup-a vecina bi da mlati mishem u LoL I doti ili da pucaju kroz zidove sa cheat-ovima u fps-ovima nazalost :(

Poslednja izmena:
Mnogo spammera vec. Uzmu Deathstroke-a ili Green Arrow udalje se i samo pucaju i upotrebljavaju magije. Ne vidim poentu.

Pa ako ne mozes da pobedis spamere onda je problem u tebi ;) Oni su ti prvi level da naucis kako da se boris protiv projektila da vidis koliki im je startup, recovery i sl.

Pa ako ne mozes da pobedis spamere onda je problem u tebi ;) Oni su ti prvi level da naucis kako da se boris protiv projektila da vidis koliki im je startup, recovery i sl.

Pa tesko ko moze da ih pobedi iskreno. Zna se sta spammeri rade. Ne vidim car u takvom igranju uopste. Not fun at all, ovo je fighting igra. Inace pobedjujem dosta.

Pobeda je pobeda bez obzira kako se dodje do nje ;) Ali cini mi se da je igra broken pogotovo scorpion, ja npr ne mogu da reakcijom izblokiram onaj njegov udarac iza ledja cak I kada ga ocekujem :(

Poslednja izmena:
Jel se igra online? Mortal Kombat mi je odlican, ali cesto treba dosta da se nadje protivnik.

Nazad
Vrh Dno