Šta je novo?

Injustice: Gods Among Us GOTY

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
http://www.eurogamer.net/articles/2013-09-25-fighting-game-injustice-heading-to-vita
http://portal.mj.gov.br/ClassificacaoIndicativa/jsps/DadosJogoForm.do?select_action=&tbjogo_codigo=5755

BVBN9CCCAAABzYr.jpg:large

crying-man.gif

Uf 50e, mnogo :)
MK sam uzeo za 8e, cekam i ovo da padne bar na 15 20

Imas oko 27e na zavvi. Box verziju.

Pikao sam ovo, nije tako loše, ali MK ovaj novi, što se mene tiče, sve fajtere je prejebao. Uz Tekken mi je omiljeni. Ali, ovo je na foru MKa, samo bez fatalita i tih MK "moći".

Danas izlazi u Americi, to znaci da danas ocekujemo narodnu verziju ili tek kad u evropi izadje?

Da li je probao neko??
Ja mislim da imam jos 3 dana da cekam :(

Ne znam sta cu pre da odigram :D IZasao AC-BF, Bioshock Burial at the Sea, i Injustice...

Probao sam igru malo pre,za mene potuno iznenađenje jer sam mislio da ovo nema šanse da mi se svidi posle godina igranja MK serijala ali dao sam šansu zbog toga što isti studio radi (WB),zanimljivo sve ono deluje grafika,zvuk,animacije sve je dobro i igra uopšte nije laka treba vežbati sada dosta što je plus.Ako bude online radio kako treba kupujem original sigurno.Na mojoj mašini radi sve na max osim shadow opcije koju sam vratio jednu skalu unazad i onda je zakucano na 60fps,inače kažu na nekim forumima da je ovo bag i da ne zavisi od jačine mašine.

Bug je, mnogima igra crashuje kad se stave senke na max.

Ljudi izaslo na GMG 33 dolara sa kodom.
To mu dodje oko 25e sto je par evra vise engo na nuveem ali mi je pouzdaniji sajt dosta, da li uzeti sada ili ipak cekati do 29og?
Sumnjam da ce biti jeftinije u preorderu

Ja cekam prvo da probam "demo", a bice tih kodova jos na GMG ali kako hoces.
I ja sam isto mislio na GMG da uzimam. 25e je ok.

Inace online ne radi nikome trenutno izgleda, kao rade na njemu.

Online necu igrati, eventualno mozda par puta tako da me to ne zanima :) Kupujem igru da bi je imao u kolekciji na steamu a i igracu je :D

Ljudi igra je sjajna, malo je teska mora se uce potezi, nije jednostavno kao u mortal kombatu da istiskas sve dugmice :)
Jeste malo mi se vise svidja gameplay u mortal kombatu, ali ovde mis e dosta vise svidjaju likovi i to sto moze da se menja okruzenje u toku same borde, tipa probijanje kroz zidove i koriscenje objekata kojis e nalaze u areni.
Kako god uzimam original jer sam bas zadovoljan igrom(cak mi se nekako ni ne igra piratska verzija, jedva cekam 29i da krenem da prelazim story mode).

Voleo bi da isti studio napravi jos neku igru na ovaj fazon, tipa Marvelovi junaci bi bili sjajan potez, al sta je tu je :D
Preporuke za tucu sa ortacima :D

Igra je stvarno fenomenalno uradjena, nemam sta drugo da dodam odlicna je, optimizacija jako dobra imam konstantno 60fps.
Jedva cekam original.

Taman kad je malo smorio MK dođe ovo osveženje,svaka preporuka...

Kupio sam original ali tek 29-og cu moci da je igram do tada na piratu vezbam komboe ;) Nije losa mehanika igre, jeste da nije street fighter ali moze da prodje. Nema linkova kod komboa koliko sam primetio vec su svi chain komboi sto mnogo olaksava egzekuciju.

Izlazi patch:

The Injustice development team has been working to fix a number of bugs that have been reported by the Steam community. Based on the progress made on these bugs, Warner Bros. is planning to release a patch to Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition early next week (week of Nov 25).

A number of improvements to the game have been made including the following significant bug fixes.

Multiplayer Matchmaking Bugs Fixed
Fixed issues causing players to be stuck at the ‘looking for opponents’ screen
Fixed issues related to the Join Game system
Fixed a problem with players getting stuck in lobbies in Survivor if one player disconnects at a critical time
Fixed crashes related to Steam invites
Fixed a problem where players are unable to join a Player KOTH/Survivor match of 6 or more people if someone leaves
Fixed a problem where players get stuck in their own rooms and cannot progress in Survivor and KOTH matches
Fixed a problem where DLC characters and skins become no longer available after inviting a player to KOTH or Survivor that has not booted the game

Graphics Bugs Fixed
Fixed a black screen crash when Shadow Quality option on NVIDIA cards is set to max
Added proper support for NVIDIA Optimus chipset
Fixed a problem with ATOC support on AMD cards

Raider-1988 dodajte me ako imate original da probamo MP, izlazi sutra.

Meni je stigao key, ali ceka se 19h da se otkljuca igra :D

Poslednja izmena:
Takodje :)
nick je tool_99

Samo vas dvoje kupilo igru?? Blam! :S:

Vrh Dno