Šta je novo?

Ininal

xtalonix

Poznat
Učlanjen(a)
05.10.2022
Poena
30
S obzirom da nisam video temu za Ininal, ovom prilikom otvaram istu.
Kako dopunjujete svoju Ininal karticu a da je dostupno u Srbiji? Wise takse su postale izuzetno skupe.
Da li je neko uspeo uplatiti preko AirCash-a?

U pitanju je aplikacija koja na raspolaganju ima turske virtuelne kartice preko kojih se mogu plaćati online servisi po turskim cenama (Spotify, YT Premium itd). Međutim, top up ili ti dopuna kartice je nažalost ne tako jednostavna i skupa.
Ako nikada nisi čuo za Ininal, zašto bi ulazio na tek otvorenu temu u kojoj se traže odgovori u vezi njega?

Ne ja, ali da - za otvaranje Revoluta je potrebno da imaš EU dokument (ili već neke zemlje gde Revolut posluje).

Bio danas update za ininal app ,posle toga nece da mi se loguje na app,sve sam probao i pass menjao i nece,jel ima jos neko ovaj problem?

Koristim ja. Kakav tačno problem imaš? Meni je, ako se dobro sećam, trebalo dosta vremena dok sam se registrovao jer su jako spori.

E i ja da pitam, koliko se ceka sa prihvatanje registracije? U nadi da ce ova opcija da prodje zayt premium, i potencijalno druge servise

Ne sećam se tačno, mislim da sam čekao nekoliko dana da prihvate. Trenutno plaćam YT premium i Spotify preko Ininala.

Ja imam ozbiljan problem sa Playstation Network :) otvorio sam Turki nalog, i sada kartica koja mi je bila registrovana je ugasena, a ne mogu nikako da dodam novu karticu. Da li je neko koristio Ininal za PS, da li uopste da pokusavam sa tim ili ne.

Imam revolut al ne mogu da dopunim ininal, svaki put dobijam grešku "no card type found"...na koji još način moze da se dopuni ininal?

Kako rsdis i sta kucas?
ja sam useru cr dopunio koji put tako.

Pa u ininal aplikaciji idem na top up, by credit debit card i ukucam broj revolut kartice i onda mi izbaci gore pomenuti poruku.

Ok, ja to radim obrnuto - u revolutu idem da prebacim pare na karticu i ukucam broj ininal kartice.

Ima je, samo ne znam da li je tolika ili zavisi od iznosa. Ali imaš proviziju i gubiš malo u konverziji valuta.

To je jako povoljna provizija, steta sto nije dostupan u Srbiji posto Wise dere

Provizija je procentualna.
Moze i EUR da se salje sada, ne mora lira, i manji je gubitak nego Revolut da konvertuje (plus je brze)

Nevermind, pročitah na drugom forumu za servis Remitly. Direktno uplaćuju na Ininal karticu, bez provizije za prvih 1000€ 😁

Jel moze sa binance da se posalje na ininal?

Nazad
Vrh Dno