Šta je novo?

Ingress

Ja još nisam dobio invite, a ostavio email adresu na sajtu. i dalje cekam :confused:

Hej, ja sam ostavio adresu osam puta, pa sam dobio invajt. :)
Ne verujem da ima veze, ali volim tako da mislim. :d

Jedva cekam da skupim malo vremena za ovo, pa da vidim da li je onakva kakvom sam je zamisljao.
EDIT: Ako sam omasio mesto za temu, izvinjavam se (prebacite je gde treba). :)

Poslednja izmena:
Ostavio sam, nau veitn'..

Poslednja izmena:
Ja sam čekao 3-4 nedelje da mi stigne invite. Samo kažem da ne mislite da treba odmah da stigne.

4 недеље?!?!

Дајте људи неку позивницу, оседећу за четири недеље :D

Ja sam jutros dobio pozivnicu posle tri dana.
Prijavio sam se 17.01.
Nemam pojma po kojoj logici šalju invite.

Poslednja izmena:
Ja sam dobio za dva dana....

Sad sam od garaze do zgrade pravio osmice, krugove i gledao u ekran svog mobilnog. Usput je vecina pasa iz naselja rezala i lajala na mene. :D
Simpaticna zanimacija, osim sto je malo sporo sve to. Nije kao u filmovima. :)

eo dobio invite, ali igra ima problem sa manjim ekranima tj rezolucijom. imam lg l3, i slova se preklapaju na ekranu. :banghead:

Tako da nista od igranja.

Moze neko malo da objasni o cemu se radi u igri..sta je svrha?

Trcis po gradu, postavljas portale na prave objekte, otimas tudje i ne primetis da je proslo mnogo vremena. :)

Vuce bateriju i kad se izlogujes, svidja mi se ali preti da bude obrisana ako i sutra ujutru primetim isto.

Hej, pa i meni se ucinilo da je baterija pocela brze da se prazni. Tacno od onog momenta kad je instaliran Ingress. Ne znam da li tako mislim samo jer si sad ovo napisao ili je to stvarno tako... :)

Inace, igra ni u jednom momentu nije trazila aktivacioni kod, nego sam se samo ulogovao preko mejla na koji sam ga dobio. Pitanje je da li bi radilo ako bi neko imao kod koji mu nije stigao na mejl.

Hej, pa i meni se ucinilo da je baterija pocela brze da se prazni. Tacno od onog momenta kad je instaliran Ingress. Ne znam da li tako mislim samo jer si sad ovo napisao ili je to stvarno tako... :)

Inace, igra ni u jednom momentu nije trazila aktivacioni kod, nego sam se samo ulogovao preko mejla na koji sam ga dobio. Pitanje je da li bi radilo ako bi neko imao kod koji mu nije stigao na mejl.

Ma meni se nije učinilo nego lepo piše za oko 8h na Ingress otišlo oko 10% a nisam ulazio i pritom se izlogovao.

Ja nemam takvih problema. Probaj sa Force Stop-om.

ja svaki dan ostavim turu od 5 mail-a koje koristim i nikako da dobijem cod :(

Dzaba, mislim da je to samo mlacenje prazne slame. :)
I ja sam poslao par mail-ova i nista vec duze vreme. :)

Ako jos neko bude imao kodove neka slobodno podeli sa nama. :d

Ako dobijete aktivacioni kod na email, nema potrebe da ga ukucavate u aplikaciju.

Ja moj kod nisam iskoristio, da li radi nemam pojma. Registrovao sam se preko mail-a koji su mi poslali.
Ako neko hoće da proba da li radi nek se javi.

jebbbla ih igra kad ne mozes ni da je igras. mnogo me nervira to sa beta kodovima i sl sranjima.

^ Nije dzabe closed beta.

Imam ja kod 1000 dinara. Moze? :p

Ko se prvi javi saljem mu kod.

Poslednja izmena:
Webb dobio code.

Nazad
Vrh Dno