Hector Ruiz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 390
Evo i mene je uzela pod svoje :wall: :wall: :wall:
To sto ti ne znas da igras to je tvoj problemIgra je njesra.
Mene nervira boss (Wolf), dakle ne mogu nikako da mu pogodim one boce iza ledja. Gde gresim? Svaka pomoc dobrodosla.
Igra je njesra.
Moras da dodjes ispod njega sa 100% mane. Desni klik misa ( infernal shoot) i ende.
Mozes i na tezi nacin. Kada zastane, teleportuj se iza njega (T), a zatim ponovo infernal shoot u bocu .
Na Boss nivoima slusaj sta ti alter ego govori. ( Ups, ovo je bio spoiler i hint ka zavrsetku igre).
Bossovi nisu bas teski, taman koliko treba da budu. dzaba ti igra, ako treba da slomijem tastaturu ili misa, kao sto mi se deslio igrajuci Super Maria.
Ala volim ovakve komentare, a da se nista konkretno ne kaze. Barem potkrepi svoju tvrdnju nekim cinjenicama.
Nije to sve ukomponovano kako treba, i to se vidi iz aviona.
Jos kada na sve to dodas cinjenicu da si do pre nekoliko dana, nedelja igrao igre kakave su - gothic3, oblivion, zelda, gears of war, wii sport's, resident evil 4(ps2), night fight 3, C&C3 demo, bully, test drive unlim idr. ovako djubre ti se uopste ne igra.
Kada probas nesto sto stvarno valja kriterijumi se podizu veoma visoko, mnogo iznad ovakvih naslova.
Cekam STALKER.![]()
...reče čovek kome će Crysis biti loš u najavi...
Znaci, probao si jastoga i posle toga nisi jeo nista drugo jer je djubre? Daj ne k*ki molim te, ostavi te klinacke fore za drugare ispred zgrade....
Naravno da ova igra nije AAA klasa, ali svakako nije djubre...
Znaci, probao si jastoga i posle toga nisi jeo nista drugo jer je djubre? Daj ne k*ki molim te, ostavi te klinacke fore za drugare ispred zgrade....
Naravno da ova igra nije AAA klasa, ali svakako nije djubre...
Evo ovako izgleda post kada sa nekim zelis da udjes u konflikt. Ovo moze opusteno da prodje kao sticky za "Kako uci u raspravu sa clanom foruma".
Samo malo si se zaje*ao, jer sam ja mnoogo duze u ovim vodama nego sto ti imas SLI grafiku.
A ono sto si rekao za "drugare ispred zgrade" pa da...ovo je jedna ot takvih igara. Jer ako te neko pita "sta se desava u infernalu?" sta ces da mu kazes?
Ti: Pa ono...ides pucas - ubijas!?!?
Neko: Chekaj, pa zar nije kao i sve pucacine iz treceg lica?
T: Aaaaa nije, ovde ti na momente gori ruka i mozes sa njom da uzimas duse i time punis svoju energiju.
N: A sta se desava kada sa tom zapaljenom rukom cackas nos ili cesas mud*?
T: Nemam pojma, ali je grafika smrtonosno dobra.
N: Aaaaahaaa...znaci grafika cini igru?
T: Pa da, normalno, od kada imam SLI jedino sta me interesuje je grafika!
N: A jel si probao mozda Nintendo Wii gde grafika igra neku sasvim XX ulogu?
Sta ces mu ti reci?![]()
E, nisi igrao dovoljno igru, to se vidi iz tvog poslednjeg posta. Kako ides kroz igru tako dobijas nove stvari i odmotova se prica (da, prica, ima je zapravo i nije losa ideja). Sisanje leseva za health i iteme je samo nacin na koji se "hranis", glavna fora igre su magije koje dobijes, infernal attack (koji sa svakim oruzjem radi drugacije) i teleportacija. Grafika, kao adut igre, je odlicna i veoma raznovrsna, nivoi i okruzenje se cesto menjaju i nikada ne dosade. Neprijatelji su solidni, u pocetku laki, kasnije moras da pazis jer se lako umre ako se previse zaletis. Oruzja su dobra, napucavanje je u globalu odlicno i dinamicno. Ovo se ne moze doziveti u prvih 20 minuta...
Moze li mi neko reci kako preci bossa na kraju druge faze? Kad te salecu oni sajber zombiji a ti treba da pucas u one zute boce? Na kraju ostanem bez oruzija i oni me pokokaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari