Šta je novo?

INFENION ne Infineon

Niksa

Čuven
Učlanjen(a)
26.08.2002
Poena
619
DIMM 512MB 400MHz INFENION ima cenu kao NCP :trust:

Da li je neko kupovao , kakva su iskustva ?

Pozdrav, Niksa

Naziv je Infineon i to je stari naziv.Nove memorije koje izlaze iz proizvodnog pogona
firme Siemens nose ime Aeneon.

niksa je napisao(la):

Pozdrav, Niksa

Skoro sve Value memorije imaju istu cenu, tako da to ne treba da te "brine"...

Kupi Kingmax ili Corsair ako vec kupujes...

U cenovniku pise INFENION. Mislim da nije greska, pa ako je neko nabavljao...

Inace pre bi se odlucio za NCP od jeftinijih nego za neprovereni INFENION !

A jel neko ima iskustva sa SuperTalent memorijom? Jako niska cena, a cak i ima hladnjake na sebi...

Verujem da se radi o Infineon-u i ukoliko imas cenu poput NCP-a, vredi pazariti. Iako je deklarisana kao CL3, bez problema radi kao CL2 do 210-215MHz (1T). Ni jedan drugi Value to ne moze, a kod mene je MP cena za Infineon >10 EUR u odnosu na NCP.

Razlika kod mene je 0.3eura pa sam zato sumnjicav. Sutra proveravam da li je pravi Infineon !

Jeste infineon ali nije "original", znaci samo njihovi cipovi, a CPU-Z ne vidi proizvodjaca.

niksa je napisao(la):

Pozdrav, Niksa

Da se ne radi mozda o (kineskom) plagijatu - gledao sam recimo ovakve nazive firmi: Panasoanic, Panasemig, patike sa onim znakom od Nike patika ali invertovan...

Veoma slican naziv da te navedu da kupis.

Inace, pravilan naziv je Infineon (i radi se o OK memoriji).

Pozdrav

jel to onaj Infineon sa BGA chipovima? ako jeste, onda je skroz ok memorija. skoro je moj drug uzeo i veoma je zadovoljan.

Ime je definitivno INFENION nije greska u cenovniku. Ali i ja sam sumnjicav. Decko koji radi u firmi kaze da se radi o cas3 memoriji i da bi pre uzeo NCP.

Da je pravi Infineon po toj ceni uzeo bih bez razmisljanja.

Pa zato pitam o iskusvima.

Takve firme se po mom mišljenju u samom startu diskvalifikuju (idu na sličnost u imenu sa poznatim proizvođačima, tj. na to da će se neko već prevariti, što se na žalost i dešava), tako da lično ne bih nikada od njih kupio bilo koji produkt :d

Kraće rečeno, šta da očekujem od firme (tj. koji kvalitet) koja pokušava u startu da me obmane?

ma da,isto kao panasoAnic telefoni sa buvljaka,verovatno neko smece....

Nazad
Vrh Dno