Šta je novo?

Industrija igara

Ne adaptive, nego fast vsync, sada sam pogledao.
U csgo na 120Hz, nema nikakve razlike u lagu.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa, popusti im slabi, klijent nikakav. Cak i su i najvazniju eksluuzivu koju imaju (Gwent) potpuno upropastili redizajnom u poslednji cas....
Bice sad C2077 Gog-only :d

Poslednja izmena:
Lepa vest, iako je (bar meni) bilo poprilicno ocekivano da ce se pojaviti i na ovogodianjem.

Eee, da oni mogu da osecaju sramotu...

Nemaju konferenciju ali ce pustiti stream igara koje imaju u ponudi...

Poslednjih nekoliko konferencija su im bile ubedljivo najgore od svih tako da je i bolje da preskoce.

Faresov uroljan nastup je bio za oskara... 🙂

Realno osim sportskih simulacija (koje su copy-paste), dva-tri online mp shootera, sta drugo i imaju da ponude?
Verovatno je da su zeleli da eskiviraju Blizzardovu "april's fool" situaciju, koja bi im se verovatno dogodila.

Od njih realno mozemo samo da ocekujemo koji ce sledeci studio da ugase a potom kupe novi kako bi ponovili ciklus. Bioware-u su bukvalno dani tj naslovi odbrojani, verovatno jos 1-2 naslova dok ih i zvanicno ne ugase...

Znaci umirem 😀

Već je bilo ograđivanja, a i bez toga suludo deluje 😀

Glupost.

Da li bi prodao svoju firmu drugoj kompaniji, a zarađuješ kao da imaš štampariju za novac? Naravno da ne bi. Pogotovo što poseduju najprodavanije IPs na svetu.

A taman sam pomislio da Epic game store ne moze biti vece anti-consumer djubre...

Koje su to gluposti što pišete. Mogu da ti kažem iz pouzdanih izvora, da friends list ne može da se vidi, a play time od skora.

Mnogo lupetaju ljudi za EGL (koji jeste loš trenutno) jer ih mrzi da pređu sa Steama

Od tolikog hajpa da ce biti neki next gen hardware i jos jedan konzolni takmicar, dobismo (obicnu) streaming soluciju. Ajmo Sony i MS ubrzajte te konzole da bar nesto novo i zanimljivo vidimo.

Kada smo vec kod novih konzola, koji je sledeci event gde se moze ocekivati najava istih?

I Sony PS Event krajem leta... 😉

D2HoH2NUcAArHJH.jpg

https://twitter.com/Quantic_Dream/status/1108422333369184256

Au, svaka cast, Heavy Rain sam odavno zeleo da probam. Steta sto je na Epicu, ali dobro - ako ne bude Steam verzije, bice narodne verzije :d

EDIT: I Obsidianov Outer Worlds ide na Epic. Tim Sweeney stvarno oce da podrzi pirateriju 😀

Poslednja izmena:
Stvarno su odlučili da sahrane Steam.

Što se tiče ovih quantic-ovih interaktivnih qte filmiće. Igrao sam Heavy Rain I sećam se da je i pored sjajne prezentacije imala neke rupe u priči i radnji koje ne bi smele da budu u igri koja se oslanja baš na taj segment.

Hell yeah, moje omiljene igre od sada i na mojoj omiljenoj platformi 😀 Jedva cekam da obrnem sve 3 igre ponovo !

Nazad
Vrh Dno