Šta je novo?

Indijana Dzons pomoc

Gavri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2002
Poena
619
Stigo sam do drugog nivoa tj. u prag i usao u onaj zamak sa sekirama itd i dodjem do dela kada se otvaraju crvena vrata i ja odem tamo i skocim pomocu bica i povucem rucnu i pojavi se kavez a lijanom na gore koji pada kada pridjem .Uhvatim se za lijanu i vratim se na pocetak i ne znam sta da radim .da li da se hvatam za onu lijanu(pokusavao sam i nekoliko puta sam gubio zivot).Sta ta radim??????? ctp; ctp; ctp; ctp;

igrao,igrao ja mnogo mnogo davno pre par meseci :)
Aj malo detaljunije opisi gde si u zamku nemogu da se setim toga daj reci sta si pre toga resio u zamku malo duzi opis ako mogu da se setim.

pa sve sam napisao .To je Prag predjes prvo deo grada i udjes u zamak onda se imas neke likove za stolom a pored njih 2 tamnice ,zatim prolazis pored raznih sekira i dodjes na pocetak zamka gde otvoris mehanizam kojim otvoris velika crvena vrata udjes i naidjes na provaliju ,preskocis to uz pomoc lijane i puzjuci uza zid udjes u prostoriju gde povuces rucnu i tamo gde si zakacio sada je kavez i kada se priblizis kavez padne i lijana ostane i preko te lijane se vratis na pocetak faze a na vrhu ima jedan lanac koji verovatno treba da se uhvati ali nikako ne moze jer je veoma visoko i daleko.

CUT SCENE: The cage drops.

Walk back to the cage and watch as it falls. Now jump out
to the chain and climb up it. Now use it to swing over to
the ledge beneath the semicircle shaped opening. Climb
through the opening and defeat the guards in the hall to
your left.
i
Prague - The Dungeon
Here's a tricky area. You must jump and then whip to swing across the chasm,
then creep along the left wall to reach a lever. Pulling it lowers a cage
which, after a few moments, falls, leaving you a chain to running jump to.
Climb up and at the top swing off towards the ledge below the open window.
Once inside, three more Nazis show up, all packing Lugers. There's a switch you
can pull on the two openings down on the right. Turn around and enter the
first cell on your left to find a medkit.
to sam skinuo sa neta i otprilike znam sta se kaze tu ali nikako da to primenim na igrici odnosno i dalje ne znam sta da radim.Mozda neko ko bolje zna engleski moze da mi pomogne ali otprilike znam sta kaze a toga nikako nema ili ne moze da se ostvari.

A sta treba pritiskati kada se zanjisete po lancima iznad krokodila i vode. Mozda je to prvi ili cak kraj prvog nivoa? Skocim i on se njise medjutim cime se namesti na koju stranu da skoci, posle nista od njihanja? Ide samo gore ili dole sa istim tasterima za "njihanje".

cheers

Pa pritiskas dole ,gore.Sto si me istripovao, ja sam mislio da je neko resio moj problem ovako tapkam u mastu vec 4 dana :eye: :eye: :eye:

ako se ne varam ti si u onoj sobi gde na samom dnu ima nesto malo vode a ima i neki lanci koji vise sa plafona e sada secam se da ti ima i neka platforma na koju se penjes i valjda tu ima neka rucka koaj ti pomera lanac onaj ili je na sredili rucka tako nesto al znam da sam se tu i ja zezao bas ono vrteo se.kombinuj malo sa tim ruckama i lancima i valjda ima dve platforme ili se durga pojavi kasnije zaboravio sam tacno al isto se secam da trebas i da se veres po tim lancima.

Nema uopste u ovoj fazi vode osim vode za energiju.

Nazad
Vrh Dno