Šta je novo?

Indi-Emperors Tomb

Da li ste presli onaj deo gde treba skakati sa onih lanaca do kaveza koje ste prethodno spustili. Ja nisam. Uopste ne mogu da provalim da li postoji mogucnost ponovnog zaljuljavanja dok visim na lancima. Mora da postoji neka glupa fora, jer ovako bez ponovnog zaljuljavanja i centriranja skoka je jako tesko preskociti sve kaveze.

Spustio sam onaj drugi set kaveza od jedno 3-4 i ne uspem da se okacim na prvi.

Moze i save fajl, nakon tog dela, TNX unapred.

evo moji save-ovi

Da li ste presli onaj deo gde treba skakati sa onih lanaca do kaveza koje ste prethodno spustili. Ja nisam. Uopste ne mogu da provalim da li postoji mogucnost ponovnog zaljuljavanja dok visim na lancima. Mora da postoji neka glupa fora, jer ovako bez ponovnog zaljuljavanja i centriranja skoka je jako tesko preskociti sve kaveze.

Ja sam imao isti problem, ali sam uspeo da ih ispreskčem posle dužeg vremena (pitam se kako li sam imao nerava za to :) Međutim, kasnije sam naleteo na problem koji ipak nije moguće preći bez ljuljanja lanca. Provalim sam, da se lanac može zaljuljati ako kontrole prebaciš na džojstik (ili, predpostavljam, džojped) i gurneš napred palicu. Očigledno, napred na džojsitku i napred na tastaturi ne rade istu funkciju na lancu/konopcu :)

Ma generalno, napravili su karambol od upravljačkog sistem (zapravo stičem utisak da je nekakva preradjevina sa konzole).

Ja neznam o cemu vi pricate... Naj normalnije se "zaljulja" sa lanca ili kanapa.. samo napred nazad ..mislim.. mozete i da se okrecete ali mora da bude u stanju mirovanja... a da se penje po lancu na strelice gore dole..

Zli, to mozda kod tebe hoce, napred nazad i da se zaljulja, rekao si kursor gored dole, to je isto, kad to uradis on krene navise da se penje a ne da se ljulja. Stef, tnx, probacu sa j.pedom.

NajGori[NOB] je napisao(la):
Zli, to mozda kod tebe hoce, napred nazad i da se zaljulja, rekao si kursor gored dole, to je isto, kad to uradis on krene navise da se penje a ne da se ljulja. Stef, tnx, probacu sa j.pedom.

Ja igram sa kombinacijom miš i tastatura i kad ste na konopcu/lancu naprijed-nazad (W/A po difoltu) služi da se zaljuljate a držanje lijevog/desnog tastera miša za gore/dolje uz/niz lanac ili kanap. Dok stojite na lancu lijevo/desno (A/D po difoltu) ili pokretanjem miša okrećete Indija uz lanac.

rzeljko je napisao(la):
...

Ja igram sa kombinacijom miš i tastatura i kad ste na konopcu/lancu naprijed-nazad (W/A po difoltu) služi da se zaljuljate a držanje lijevog/desnog tastera miša za gore/dolje uz/niz lanac ili kanap. Dok stojite na lancu lijevo/desno (A/D po difoltu) ili pokretanjem miša okrećete Indija uz lanac.

Da, za ljuljanje to je komanda W/A. Sto se tice komandi ovde su ga usr.li.
"S"-okret za 180stepeni je totalna glupost, a sa time i kamera sa "C"-postavljanje iza ledja Indy-a.
Prica je odlicna, dobre zagonetke, trikovi, Indy-jev bich...
Zbog "chudnog save-a", poslednji nivo glave Emperor's Tomb je da poludis.
Sve u svemu nije losa igra, ali kao sto su rekli u "Svetu Kompjutera", ovo su zadaci za KRALJICU Laru Croft

Nazad
Vrh Dno