Šta je novo?

IncrediMail alternativa

= IGY =

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
465
Kako stvari stoje ovaj incredimail nece u skorije vreme izbaciti verziju za vistu, koji mail client moze da ga zameni!?

Treba da ima podrsku za vistu i da ima nekakav notifier kao incredi. Da iskoci neka animacija ili slicno!

Pozdrav i hvala u napred

Poslednja izmena:
Svaki mail klijent je bolji od IncredibleShit TM....

Npr. The Bat.

Thunderbird... pa jos ako ga koristiš u kombinaciji sa Magic Mail Monitorom ;)

Čovek hoće animacije da iskaču, otkud TB-u, The Batu itd. animacije?

Čovek hoće animacije da iskaču, otkud TB-u, The Batu itd. animacije?

E bas to! Kako u TB-u i The Batu-u da imam neku animaciju koja ce da me obavesti da je stigla poruka? Predpostavljam da nemoze zato i pitam da li mozda neko zna jos neki program slican incerimail-u?

aaah, animaciju, u smislu da se hot čikita prošeta po ekranu i kaže: "oh, dušo, tvoj je mail uš'o!"? :D e, to ne znam, ja mislio treba ti samo normalno obaveštenje da je e-mail stigao...

mislim, u prvom mailu pise da treba da ima animaciju ili nesto slicno... meni je pop-up prozor Thunderbirda ili MMM-a "nesto slično" ;)

Poslednja izmena:
The Bat stavlja skrolujuci info na ekran kad stigne mail, al' to je skromna animacija. Neke 'fensi' animaciju mogu da se izvedu kombinacijom Outlook-a, Flash animacije i mozda malo programiranja ...

Thunderbird 1.5 (2.0 mi se bas i ne svidja), DreamMail (nije los) The Bat (tradicionalno dobar).

Pitaj decu u komsiluku, oni to koriste sigurno.Narocito devojcice. :-devil-: Ostali koriste webmail.:eyebrows:

Pitaj decu u komsiluku, oni to koriste sigurno.Narocito devojcice. :-devil-: Ostali koriste webmail.:eyebrows:

Iskreno, retko koji webmail bih pre koristio nego aplikaciju. Kada bolje pogledam...koristim samo GMail, sve ostalo su sitnice :smash:

Nazad
Vrh Dno