Šta je novo?

InCD i Win2k

• Začetnik teme Začetnik teme Dabar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Koristim InCD duže vreme i nisam nikada imao problema u radu sa njim. Odnedavno sam prešao na Win2k i dotični program je počeo da mi pravi probleme. U toku rada sve ide normalno ali kada hoću da izbacim CD, računar mi se restartuje da bi u sledećem pokušaju postupak uspeo. Čuo sam da i drugi imaju sličan problem u navedenoj kombinaciji. Postoji li neko rešenje? Puno mi znači rad sa ovim programom.
Pozdrav!!!cheers

Vidi ja koristim Win2k sa servis packom 3, InCD ver 3.51.61 i externi zip usb pisac - sve radi ok i nikad se nisu desile situacije da se zbog njega resetuje racunar ili, nedaj boze, nesto pukne. Koju ti verziju koristis ??

Zaboravih da ti kazem da izbacivanje na dugme ne radi tj. moram da preko InCDa idem na Eject - verovatno je svuda tako ali cisto da napomenem.

Pozdrav cheers

Boss je napisao(la):
Vidi ja koristim Win2k sa servis packom 3, InCD ver 3.51.61 i externi zip usb pisac - sve radi ok i nikad se nisu desile situacije da se zbog njega resetuje racunar ili, nedaj boze, nesto pukne. Koju ti verziju koristis ??
Ja koristim SP3, InCD 3.37.0 i Teac 16x. Probaću da skinem noviju verziju InCD-a Pa da probam. A za dugme znam. Hvala ti.
Pozdrav!!!
cheers

Nazad
Vrh Dno