Šta je novo?

In Memoriam: @renne 😞

okram007

Cenjen
Učlanjen(a)
26.02.2014
Poena
180
Moja oprema  
Mobilni telefon
Samsung A54
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Unapred se izvinjavam administraciji, ako ovome nije mesto ovde, ali nisam znao gde da okačim a član @renne je to itekako zaslužio.

Upravo sam pročitao informaciju na drugom forumu, da je dugogodišnji kolega, član @renne preminuo.

Ova informacija me je baš pogodila kao čoveka, tim pre što smo se i lično upoznali, a i video sam pre neki dan da je pisao nešto ovde, obzirom da redovno posećuje forum i član je 10 godina i više, kao i ja..Stara garda što bi se reklo... Meni dan ne može da prođe, da ne uðem na ovaj forum. Kolega @renne mi je više puta pomogao i to mu neću nikada zaboraviti.

Šta ti je život...Neka mu je laka zemlja i saučešće porodici 😞.

P.s. Još jednom se izvinjavam administraciji. Ako smatraju da ovome nije mesto ovde, neka premeste negde ili neka obrišu temu. Smatrao sam i imao obavezu, da zbog svih nas koji smo dugo ovde, pomažemo se i kao jedna famija smo, da ovo objavim.

Saucesce prijateljima i porodici.

Neka počiva u miru! Saučešće porodici i prijateljima

Neka počiva u miru!

Nek mu je laka zemlja, saucesce porodici i prijateljima :(

Moje saučešće.

Moje saucesce...

Moje saučešće.

I od mene saučešće svima koji su ga znali, a njemu pokoj duši.

Iskreno saučešće, neka mu duša počiva u miru.

Strasna vest koja me je zapanjila i osvestila koliko je zivot nepredvidiv i surov, sad si tu, sledeceg trenutka te nema... I ja sam razmisljao da pokrenem temu i mislim da treba da postoji jer je dobri Renne to zasluzio ( sigurno i mnogo vise) i mozda ga i najbolje opisuju reci jednog prijatelja da je on mali decak u telu odraslog coveka koji je uvek hteo da svima pomogne...

Drago mi je sto sam delio ovaj delic virtuelnog sveta sa tobom i jako mi je krivo sto si prerano otisao, nadam se da ces se sada odmoriti i naci mir... Saucesce Edit i porodici...

Iskreno saučešće.Moram da pomenem njegov avatar,uvek mi se svidjao.

Veliki gubitak za zajednicu. Znao sam ga i sa jednog druog foruma. Imao je celokupno znanje o televiziji i svemu vezano za to u malom prstu. Još od vremena satelitske televizije pratio sam njegove savete šta je i kako najbolje uraditi za najveći broj kanala. Bez problema se kasnije prebacio i na TV putem interneta gde su takođe njegovi postovi bili suvo zlato, kratki i jasni. Uvak spreman da odgovori i pomogne svima.

Tek sam sada video i moje najiskrenije saucesce porodici i prijateljima.:cry:

Toliko nam je pomogao na podzemlju/crnojberzi i satelitskomforumu, covek sa kojim nikada nisi mogao ni da se posvadjas :(. Iskreno mi je zao sto vise nije medju nama ! Pocivaj u miru drugar.:cry:

И мени је било жао када сам чуо пре пар дана ту тужну вест! Био је један од чланова за које се увек може чути лепа реч. Помагао и несебично делио савете. Мене је два пута баш пријатно изненадио, где ми је учинуо више него најбољи пријатељ.
А што ми је најбоље од свега, ја га никада нисам упознао и руку му пружио, а више пута ме је звао у Београд. Сада ми баш криво! Сва комуникација је била преко форума и после тога преко Вибера.

Ренато хвала ти за све!

Vrh Dno