Šta je novo?

In Memoriam: @renne 😞

okram007

Cenjen
Učlanjen(a)
26.02.2014
Poena
180
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Unapred se izvinjavam administraciji, ako ovome nije mesto ovde, ali nisam znao gde da okačim a član @renne je to itekako zaslužio.

Upravo sam pročitao informaciju na drugom forumu, da je dugogodišnji kolega, član @renne preminuo.

Ova informacija me je baš pogodila kao čoveka, tim pre što smo se i lično upoznali, a i video sam pre neki dan da je pisao nešto ovde, obzirom da redovno posećuje forum i član je 10 godina i više, kao i ja..Stara garda što bi se reklo... Meni dan ne može da prođe, da ne uðem na ovaj forum. Kolega @renne mi je više puta pomogao i to mu neću nikada zaboraviti.

Šta ti je život...Neka mu je laka zemlja i saučešće porodici 😞.

P.s. Još jednom se izvinjavam administraciji. Ako smatraju da ovome nije mesto ovde, neka premeste negde ili neka obrišu temu. Smatrao sam i imao obavezu, da zbog svih nas koji smo dugo ovde, pomažemo se i kao jedna famija smo, da ovo objavim.

Saucesce prijateljima i porodici.

Neka počiva u miru! Saučešće porodici i prijateljima

Neka počiva u miru!

Nek mu je laka zemlja, saucesce porodici i prijateljima :(

Moje saučešće.

Moje saucesce...

Moje saučešće.

I od mene saučešće svima koji su ga znali, a njemu pokoj duši.

Iskreno saučešće, neka mu duša počiva u miru.

Strasna vest koja me je zapanjila i osvestila koliko je zivot nepredvidiv i surov, sad si tu, sledeceg trenutka te nema... I ja sam razmisljao da pokrenem temu i mislim da treba da postoji jer je dobri Renne to zasluzio ( sigurno i mnogo vise) i mozda ga i najbolje opisuju reci jednog prijatelja da je on mali decak u telu odraslog coveka koji je uvek hteo da svima pomogne...

Drago mi je sto sam delio ovaj delic virtuelnog sveta sa tobom i jako mi je krivo sto si prerano otisao, nadam se da ces se sada odmoriti i naci mir... Saucesce Edit i porodici...

Iskreno saučešće.Moram da pomenem njegov avatar,uvek mi se svidjao.

Veliki gubitak za zajednicu. Znao sam ga i sa jednog druog foruma. Imao je celokupno znanje o televiziji i svemu vezano za to u malom prstu. Još od vremena satelitske televizije pratio sam njegove savete šta je i kako najbolje uraditi za najveći broj kanala. Bez problema se kasnije prebacio i na TV putem interneta gde su takođe njegovi postovi bili suvo zlato, kratki i jasni. Uvak spreman da odgovori i pomogne svima.

Tek sam sada video i moje najiskrenije saucesce porodici i prijateljima.:cry:

Toliko nam je pomogao na podzemlju/crnojberzi i satelitskomforumu, covek sa kojim nikada nisi mogao ni da se posvadjas :(. Iskreno mi je zao sto vise nije medju nama ! Pocivaj u miru drugar.:cry:

И мени је било жао када сам чуо пре пар дана ту тужну вест! Био је један од чланова за које се увек може чути лепа реч. Помагао и несебично делио савете. Мене је два пута баш пријатно изненадио, где ми је учинуо више него најбољи пријатељ.
А што ми је најбоље од свега, ја га никада нисам упознао и руку му пружио, а више пута ме је звао у Београд. Сада ми баш криво! Сва комуникација је била преко форума и после тога преко Вибера.

Ренато хвала ти за све!

Nazad
Vrh Dno