Šta je novo?

In-Ear sluske

• Začetnik teme Začetnik teme Bane87
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bane87

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.03.2007
Poena
319
trebale bi mi ovakve sluske:

bigimg.jpg

ALI, da imaju i onaj "ram" da mi stoji oko vrata. E sad, obicno te sa tim ramom imaju dosta kratak kabal, a ne bi bilo zgodono da mi ipod (video) visi oko vrata i da dobijem ishijas ili nesto slicno. Znaci da kabl bude malko duzi!

Fala:type:

TechnoMax kod Arene. imaš jedno 25 modela što Philips, što Senheisser, što no-name... pa biraj. Da, 25 modela samo in-ear od 10 do 120 evra!

A ima li nešto tako, samo sa mikrofonom, da može da se koristi sa mobilnim telefonom?

Gde u NS naci neke pristojne in-ear bubice? Pretresao sam dosta radnji pored dosta sumnjivih Canyon, Hama, Genius... nista pristojno nisam nasao osim neki Panasonic HJE300 ali evo sad ih googlam po netu i ne nalazim nikakve komentare osim da na panasonic site-u pored njih stoji "NEW!" Zar je moguce da u NS u slobodnoj prodaji nema nekih JVC, Sharp,Jays, Philips, Pioneer...

Hvala

Poslednja izmena:
Creative EP-630 utisci

Da ne otvaram novi thread... 🙂

Uzeo sam Creative EP-630,prvi put se susrećem sa in-ear konceptom, video da su uglavnom nahvaljene po forumu i šire i pazario. Za sada sam zadovoljan, sve in-ear prednosti su tu (dobar bas, zvučna izolovanost, ugodnije slušanje tiše muzike - što sam i tražio). Međutim, glavni problem je hodanje, odnosno, slušanje muzike prilikom hodanja/trčanja. Javlja se potmuli zvuk prilikom svakog koraka na tvrdoj podlozi 🙁 Da li i vi imate slična iskustva? Pretpostavljam da je tako i kod drugih modela, ne samo Creative?

U svakom slučaju, za vožnju i mirovanje je kul, za pešačenje i nije... Šteta 🙂

2800 din. 🙂

Zaista, da nije tog "walking boom-a" 🙂 bio bih presrećan, ali verujem i da ću se navići 🙂
Vezujem ih na Creative Zen V+ i smanjio sam volume za nekih 5-6 podeljaka, nije loše!

Ništa, sad neke meke patike da se nabave i to je to 🙂

Pozdrav

Poslednja izmena:
Cena a i mesto verovatno isti 😉

Ma ni hodanje po prstim ti nece pomoci ali znam sta hoce, jako malo ali hoce... znaci stavi manje gumice!

Mozda sam lood ali mi se cini da radi, takodje ima i manje basa... pa se tako moze na neki nacin "stelovati" kolicina basova!
Nije bas egzaktno ali... radi 😀

Poslednja izmena:
Meni je malo smetalo prvih nekoliko dana i kasnije sam navikao i to vise ni ne primecujem. Taj zvuk se pojavljuje i kada se kabl pomera zato probaj da namestis sluske tako da kabl sto manje mrda dok hodas...

ja taj problem imam sa ovim sluškama koje sam dobio uz nokiu 5700, ali sa logitech stealth-om nisam imao tih problema. čujem srce kako mi radi. znači imaju izolaciju ultra. ali su zato tihe.

Pazi to se primećuje prvih par dana!
Posle toga više nećete primećivati... pogotovo kada se pusti muzika!

Meni sada recimo smeta što čujem šum... verovatno od mp3 playera!!!

Nazad
Vrh Dno