Šta je novo?

Importovanja kontakata u Outlook 07

KIBLA`s

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
i9 13900KF & NZXT kraken 360
Matična ploča
Asus Tuf Gaming Z690-Plus
RAM
2 x 32 GB Kingstone Fury DDR5
GPU
Asus Astral 5080 OC Gaming
Storage
2x1TB Kingston SFYRS/1000 + 2x1TB Patriot SSD
Zvuk
Creative Sound Blaster X3
PSU
Seasonic prime GX-1300
Kućište
Fractal Focus 2
Monitor
ROG SWIFT PG278QR 165Hz, G-SYNC
Miš & tastatura
DeathAdder v3 & Logitech Ultrax Premium
Laptop
Lenovo X1
Mobilni telefon
iPhone 16 pro + Samsung S24
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
sta koristiti za sinhronizaciju kontakata u outlook `07.
treba mi neki prog. koji ce to da odradi jer sam outlook brljavi,
tj. neke kontakte obrise, neke ne kopira do kraja (tipa ne kopira sve br. tel. i/ili mailove) i tako dalje, da ne davim,

znaci koji programcic koristiti za ovo?

Odakle importuješ podatke tj. sa čim sinhronizuješ?

Bez uvrede ali ovakve tvrdnje da Outlook brljavi i sam briše neke kontakte su smešne, pre će biti da je do softvera kojim vršiš sinhronizaciju sa Outlookom.

ovako,
sihronizacija je outlook 07 to outlook 07,
u firmi ima oko 35 kompova,
na nekim kompovima postoje vec uneti kontakti,
ali samo na jednom, sekretaricinom, su kontakti sa vise br. tel., mailova, adresa itd,
na njenom recimo postoji Mika Peric 1. br. tel. 123456, 2. br. tel. 456789, 3. br. tel. 77899,
a kod nekih postoji isti taj Mika Peric ali samo sa jednim brojem, sad treba da i na tim ostalim kompovima mika Peric dobije ostale br. tel. ili mailove i adrese....,
i sada cim outlook provali da na tom kompu, (neki od ostalih), ima Mika Peric on ga automatski preskace, tj. ne upisuje ostale br. ili ga jednostavno izbirise.

Poslednja izmena:
Posto nisi napomenuo da imate Exchange ili neki drugo resenje kojim bi moglo lakse da se resi ovo, morace peske da se odradi...

Sa sekretaricinog kompa exportujes kontakte u jedan PST fajl i importujes ih na svakom racunaru, prilikom importovanja obratis paznju na opcije koje ti nudi Outlook:

1. Ako postoji kontakt Mika Peric, prepisi ga onim kontaktom koji importujes
2. Ako postoji kontakt Mika Peric, napravi jos jedan kontakt sa istim imenom
3. Ako postoji kontakt Mika Peric, preskoci importovanje njegovih podataka (bez obzira koje podatke sadrzi)

Samo treba obratiti paznju da su podaci koje importujes kompletni (ili bar kompletniji) od onih koji vec postoje na ostalim racunarima. Prvo konsoliduj podatke o kontaktima kod sekretarice pa se baci na repliciranje kontakata na ostale racunare.

Prilozi

• untitled.webp
    untitled.webp
    11.8 KB · Pregleda: 41
sve te opcije sam vec probao,
opcija pod jedan, jednostavno ne radi kako treba, a sto ne znam, jednostavno posle importa pst-a mika peric je isti kao sto je i bio,

opcija pod dva nije resenje, jer bi to napravilo veliku zbrku, jer je baza kontakata zaista ogromna,

opcija pod tri nije resenje,

opcija pod jedan je najlogicnija ali kao sto sam rekao ne redi kako treba,
exchange nemamo, jer licenca nije bas pristupacna,
jel ima neki programcic koji bi to mogao da odradi umesto outlook-a?

@Falcon
hvala, :wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno