Šta je novo?

Import plejlista u muzički plejer

marko.44

Zapažen
Učlanjen(a)
29.09.2021
Poena
21
Da li neko zna kako da importujem eksportovane plejliste u muzički pejer na Android uređaju. Konkretno, radi se o Nyx plejeru. On je izvukao svih 295 plejlista koje sam imao u aplikaciji u jedan folder pre deinstalacije. Dakle, kreirao je 295 bin fajlova sa putanjama ka pojedinačnim mp3 fajlovima na mom uređaju. Onda sam deinstalirao aplikaciju (jer mi se nije svideo update) i instalirao stariju verziju. Međutim, kada sam želeo da importujem plejliste prema ovim bin fajlovima u izdvojenom folderu, to nije bilo moguce. Nije mi dozvolio da ih selektujem. U stvari, ne bih trebao samostalno ni da rovarim po mom fajl sistemu do tog foldera u koji sam prethodno eksportovao plejliste pre deinstalacije. On bi trebalo da sam detektuje te plejliste. Međutim, on je detektovao samo neki .ogg file koji apsolutno nikakve veze nema sa plejlistama i za koji ne znam kako mu je završio na telefonu. U čemu je caka? Kako da brzo importujem sve te plejliste na osnovu bin fajlova, jer mi baš nije po volji da ručno iznova kreiram 295 plejlista a imam bin fajl za svaku.

Nazad
Vrh Dno