Šta je novo?

iMovie problem?

nikad_prvi

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2006
Poena
319
Na MacBook Pro instalirao sam iLife 08 i sve je proslo uredno ali ovaj iMovie nece da pokrene izbacuje ovakvu pouku:

The application iMovie quit unexpectedly.

Mac OS X and other application are not affected.

Ima jos report i ostalo, mogu ga ignorisati ili Relaunch ali opet nece da se pokrene.

U cemu je problem??????

P.S. iDVD, iPhoto i ostalo radi OK.

Obriši njen .plist fajl (Prevuci iMovie na AppZapper ili AppCleaner i nka ti otkačen bude samo .plist fajl).

Imao sam isti problem. Ne znam da li radi ovo sto je vojager napisao ali najlakse je da odes na update i to je to. Ja sam makar tako resio tu gresku

ja sam pokusao ali nije se pokazalo kao resenje ovo sto je napisao vojager, dali ovaj bug ima i ilife '09? ili neka neko napise ako ima resenje.

Imao sam isti problem. Ne znam da li radi ovo sto je vojager napisao ali najlakse je da odes na update i to je to. Ja sam makar tako resio tu gresku

i ja sam imao problem sa iLife 08 - isto kao i ti: startujes aplikaciju i onda se srusi i tako u krug. Uradio sam samo regularan Apple Software Update koji je skinuo noviju verziju iMovia i sve je proradilo.

Možete na kraju krajeva otići do samog iMovie.app, desni klik pa na Show Package Content, pa do ../Contents/MacOS/iMovie, dvoklik na taj iMovie izvršni fajl, pa videti šta Terminal izbacuje kao obrazloženje o grešci. Obično i to može da pomogne :)

E ovo vec nerazumem

Ovo izbacuje u terminalu:
2009-03-10 21:40:35.668 iMovie[144:10b] *** Assertion failure in -[NSApplication init], /SourceCache/AppKit/AppKit-949/AppKit.subproj/NSApplication.m:1039
2009-03-10 21:40:35.670 iMovie[144:10b] An uncaught exception was raised
2009-03-10 21:40:35.670 iMovie[144:10b] Creating more than one Application
2009-03-10 21:40:35.671 iMovie[144:10b] *** Terminating app due to uncaught exception 'NSInternalInconsistencyException', reason: 'Creating more than one Application'

A kako?

jabuk (u gornjem, levom cosku) > Software Update... i malo sacekad pa izaberes update za iMovie (naravno pre toga moras instalirati iMovie) :p :d :d

Hvala pametnjakovicu.

:p :d :d if oces dam ti iLife 09 when platis veceru! :d

Uskoro mozda ne bude razloga da placam veceru...
A iLife mi ne treba :)

Nazad
Vrh Dno