Šta je novo?

Imenovanje DVD R diskova

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
Kojom opcijom snimanja u Nero-u mogu davati imena DVD-ovima a da su duža od onoga 8+3 karaktera ili kako više, a da ih windows prikaže cela u My Computer-u. Pitam ovo zato što sam video da imena nekih DVD filmova su mnogo duža od tog ograničnja.

Zar ne moze, kada se pocinje nov projekat, na kartici ISO da se promeni na File name lenth: sa ISO level 1 na ISO level 2 (31 karakter max)...

mLaki je napisao(la):
Kojom opcijom snimanja u Nero-u mogu davati imena DVD-ovima a da su duža od onoga 8+3 karaktera ili kako više, a da ih windows prikaže cela u My Computer-u. Pitam ovo zato što sam video da imena nekih DVD filmova su mnogo duža od tog ograničnja.
SoSo mislim da gresis (edit: moja greska - izvinjavam se; vidi se da slabo koristim Nero, lately :p); covek verovatno misli na TITLE diska, zar ne mLaki?

Sta da ti kazem, predji na Easy MC... :p
(popecemo se na glavu ljudima, ali sta da radim, tako je :d)

Prilozi

• TitleDVD.gif
    TitleDVD.gif
    114.1 KB · Pregleda: 48
Poslednja izmena:
Evo, malo sam "detaljnije" ispitao celu ovu stvar oko tajtlova za CD/DVD, Easy dozvoljava 32 karaktera, Nero dozvoljava 15 (ili 16 sa_space_razmakom). Tj. ironicno CD/DVD mozete nazvati "NERO BURNING ROM" bez ikakvih bojazni da li ce stati. :D

...

Sto se tice onog edita, ipak sam se dobro "secao" (nisam trebao da korigujem post :p), ukoliko se selektuje i opcija za joliet imena, dozvoljava se max. 64-karakterni naziv u fajlu.

koja ti je verzija easyja 6 ili 7?

Vrh Dno