Šta je novo?

Imate li ovih dana problem sa Gmail-om ?

• Začetnik teme Začetnik teme Mexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mexa

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Od pre 2 dana pojavio mi se problem sa Gmailom i pop pristupom iz Outlook Express-a i MailWasher-a. Ne mogu da pokupim postu, prijavljuje neku opstu gresku (trazio resenje po internetu ali nema odgovarajuceg). Iz MailWasher-a takodje ne moze da pokupi postu. Svi ostali pop mailovi rade. S obzirom da internetu pristupam preko LAN-a (ADSL preko routera) mislio sam da je do toga problem, ali probao sam i preko DialUP-a i ista se stvar desava. Bitno je da napomenem i da su u pitanju 2 e-mail naloga i da oba rade besprekorno kada odem na www.gmail.com i da je u oba ukljucen POP enabled. Sve je radilo normalno do pre neka 2 dana. Mislim da je problem do Gmail-a i da ce se srediti ovih dana... ali ima li jos neko ovakvih problema i ako ima i ako ih je resio neka podeli iskustva.

Pozdrav

Kao sto sam i mislio.... Upravo ovog trenutka sve je samo proradilo bez ikakvih mojih intervencija.
Nakon 2 dana ponovo imam pop pristup. Bilo je nesto do Gmail-a.
Eto, uplasio sam se malo prerano da nesto nije u redu, a trebao sam samo jos malo da sacekam.

Pozdrav

veruj mi često se to dešava, nem'o se štrecaš jer oni veoma brzo otklone probleme... imao sam slične situacije baš mnogo puta 🙂

Nazad
Vrh Dno