Šta je novo?

imate adsl i mogucnosti za sbb?

cc13

Slavan
Učlanjen(a)
05.06.2006
Poena
349
Da li biste bas svi presli na SBB?
Ako ima neko ko ne bi presao zanimaju me razlozi?
ja imam mogucnost za sbb i ne treba nista da platim posto imam kablovsku ali necu da predjem,najvise zbog:
Sto me mrzi :D i sto sam skroz zadovoljan kako adsl radi (ne mislim na brzinu),retki prekidi uvek isti ping,download uvek radi max brzinom i sl.
pa se nesto plasim da na SBB-u mozda ne bude bas tako i ako radi skroz ok u mom kraju.

Poslednja izmena:
Jedino sto moze da bude problem je brzina, mislim da SBB nema konstantnost u brzini kao ADSL mada nisam nikada probao, govorim iz iskustva drugih. Ping bi trebalo da bude bolji a upload necu ni da pominjem koliko je bolji za iste pare, sto znaci ako saljes dosta podataka.

Ako telekom ne duplira internet do nove godine, ja bih presao odma.

po meni SBB jer te ne uslovljava ugovorom. tj, mozes da ga placas a i ne moras.
ADSL potpisujes ugovor na 1godinu

I ja sam zadovoljan kako mi radi ADSL kod Sezama, ali da imam mogućnosti odmah bih prešao na SBB, čisto da više ne zavisim od Lelekoma (i telefonsku liniju bih ukinuo ;)).

Jedino sto moze da bude problem je brzina, mislim da SBB nema konstantnost u brzini kao ADSL mada nisam nikada probao
pustio sam torent sa dobrim brojem seedera pre pola sata da se skida, da bih te demantovao slikom :D

mada moram da priznam da si donekle u pravu, izvesne varijacije postoje, verovatno zato što je reč o torentu :)

Poslednja izmena:
Ja sam prešao na SBB istog dana kada su povećali brzine na ADSL-u. Nisam mogao da podnesem taj bezobrazluk od 50% povećanja downloada,pa sam ipak rizikovao. Bilo mi je mučno što moram da prelazim,ali se nisam pokajao. SBB-om sam trenutno zadovoljniji nego ADSL-om. Ping je bolji u igrama i ima manje laga ,a veza je izuzetno stabilna. Takvo je stanje sada ,ali videćemo...

Šta mislite dali bi prešao? Jedino bi za ovako dobrim pingom žalio.:d

Poslednja izmena:
Ma znaš kako mi lepo kad šaljem fotke mailom?

Imam uslova, ali sam zadovoljan i telekomom, bar dokle mi je speed-up zaglavljen u većoj brzini :D

Cekaj, kako da budes zadovoljan kada za 1400+din imas 768/64k vezu (ej 64k up!!!) dok kod SBB imas za par desetina din manje 1024/128. Gde je tu nesto sto pretezeu korist ADSL? Nigde!

Da imam mogucnosti, ni trenutak ne bih razmisljao i odmah bih presao na SBB jer imaju toliko bolju ponudu da samo maloumnik moze da ostane na lelekomu i trpi njihovo omalovazavanje i izivljavanje.

Mogu da pređem na SBB net, ali neću zato što moram da platim priključak na kablovsku TV 7000din i da plaćam kablovsku (inače TV slabo gledam) 500din mesečno i to sve kod KTV preko koje SBB nudi svoj net, pa onda račun za net plaćaš u SBB a TV kod ovih drugih. Kad dođe do nekih problema sa netom, onda jedni na druge prebacuju loptu, pošto KTV ima lošu infrastrukturu...

Ovako imam ADSL a za tih 7000din imam da platim pola godine adsl, i mogu da odjavim kad god hoću... a za godinu dana valjda će se nešto promeniti...

Pošto koristim SBB kod kuće a ADSL na poslu i kod devojke, mogu iz iskustva da kažem da bih uvek prešao na SBB da sam u gorepomenutoj situaciji. I na istom paketu se oseti razlika u brzini, čak i dok se samo surfuje, a da ne pričamo o downloadu... Primer: 1mbit ADSL, skidam oko 100kb/s, nekad 105, dok na SBB imam 125 konstantno...

Dakle, SBB ;)

I na istom paketu se oseti razlika u brzini, čak i dok se samo surfuje, a da ne pričamo o downloadu... Primer: 1mbit ADSL, skidam oko 100kb/s, nekad 105, dok na SBB imam 125 konstantno...
O da.. meni na SBB paketu 2048/256 download cepa sa min 240 Kb/s a oplete i do 250 Kb/s, upload konstantnih 30 Kb/s.. brzine su blizu deklarisanih sto je velika prednost.. a svidja mi se to sto mogu lako da prelazim sa jednog na drugi paket i sto postoji usluga mirovanja paketa za vreme duze odsutnosti (nista se ne placa). Letos sam Telekomu platio pun iznos za ADSL iako ga nisam koristio gotovo ceo mesec.
Za sada sam prezadovoljan sa SBB.. Ovaj paket koji trenutno koristim 2048/256 (2090 din) je brzi od najbrzeg Telekomovog koji kosta oko 2800 din. Ako Telekom ponudi povoljnije, vracam se na ADSL... logicno, ko je lud da placa vise za manje.:)

Jel se i dalje placa 6000 za prekid ugovora kod Lelekoma?

://

Onda, chekam do 1. februara kad je potpisan ugovor i definitivno prelazim na SBB jer imam uslova.

Ako su istinite glasine SBB najvlajuje vrlo brzo jos jedno povecanje tj kada legalno preuzme net iz inostranstva. Ako Telekom ceka do 1. januara pa izgubice jos punoooo ljudi a generalno ADSL ne moze nikad biti bolji od cable neta.

^^ Bas tako
Adsl zbog same strukture nikad nece biti bolji od cable
Max dl brzina u praxi je veca kod cabla , ping je manji
Ja sam na sbbu i ako mogu nikad necu preci na adsl

ja imam mogucnost za sbb i ne treba nista da platim posto imam kablovsku ali necu da predjem,najvise zbog:
Sto me mrzi :D i sto sam skroz zadovoljan kako adsl radi (ne mislim na brzinu),retki prekidi uvek isti ping,download uvek radi max brzinom i sl.
pa se nesto plasim da na SBB-u mozda ne bude bas tako i ako radi skroz ok u mom kraju.

Gresis, ovaj gresis silno.
Eh da mogu, oma bih presao na SBB.

imao sam prilike da probam i sbb i telekom adsl...SBB radi mnogo bolje, jeftiniji je i ima veci upload...Dakle, nema dvoumljenja, sbb one and only!

Nazad
Vrh Dno