Šta je novo?

Imam VELIKI problem sa Nvidia 8600GT i Benq 20" T201WA

odmetnik81

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2005
Poena
301
Imam VELIKI problem sa Nvidia 8600GT i Benq 20" T201WA !!!
Zelim da postavim rezoluciju 1680x1050 sto je i najveca podrzana rezolucija, i koju sam imao do pre neki dan.
E sad ja sam nesto pritisnuo AUTO ADJUST dugme na monitoru, i onda mi se pojavila crna traka sirine jedno 2 cm. sa desne strane; prilazem i sliku da vidite.

my.php

Sve sam probao, i snimio najnovije drajvere za graficku, i neke stare sa cd-a, ama ne znam ni ja sta sve nisam probao, i u nvidinom control panelu, sam sve cackao, i nista, nece da mi razvuce rezoluciju preko celog ekrana, pa nece, a znam da moze, jer sam do juce imao kako treba.

Molim za pomoc ako neko moze da mi pomogne oko ovoga, jer vec pocinjem da gubim zivce, dodje mi da lupim format jedan da mu je..m mat.er !!!

Unapred zahvalan !!!

slika

evo slike, moja greska malopre

Prilozi

• DSC01458.JPG
    DSC01458.JPG
    101.7 KB · Pregleda: 121
Idi u podesavanjima monitora i razvuci rucno sliku!

Pritisni opet to auto, trebalo bi da sam skonta i razvuce

ma nece nista da radi

pritsno sam opet i nista, nece,

a gde ti je to rucno razvlacenje slike u opcijama monitora, i gde se nalaze te opcije monitora ??

Pa zaboga dugmicima u dojnjem delu monitora se ulazi na meni monitora pa ga podesi opcije koje ti trebaju su streach i position tu imas po visini i po duzini cackaj slobodno nemozes da nista sjeb ako nesto pa pogresis klikni na auto dugme.

odmetnice.. pokusaj da spustis rezoluciju pa stisni auto pa vrati 1680x1050 pa ponovo stisni auto. nije tu graficka krive niti OS... Monitor ne detektuje dobro ivicu video signala.

Ako monitor podrzava DVI i ako na kartici ima DVI povezi ih DVI kablom.

Nazad
Vrh Dno