Šta je novo?

Imam problem sa racunarom, pomoc!

Creative_X

Slavan
Učlanjen(a)
15.06.2009
Poena
360
U poslednjih 3 meseca desava se da mi se monitor ugasi,upali lampica na DVD drive! To se desava kad igram PES2009,kad treba se ucitaju ili snime podaci! Desava se kad podignem Windows Live Messenger,ponekad i kad uradim prosti Refresh (desni klik misem). Kad se to desi,ne mogu da resetujem racunar samo da ga ugasim (5s power buton)! Probao sam sa drugim napajanjem,cistio prasinu,dve graficke i sve ostaje isto! Da li se neko sreo sa slicnim problemom? Help meee!!

Koja konfiguracija je u pitanju? Napisi pa da vidimo...

2500+ Barton
Epox 8RDA 3+
ATi X800XT
Kingston HyperX (256+256+512MB)
2x 80GB Maxtor (jedan je SATA)
Creative X-Fi XtremeMusic
To je to!
Dugo ocekivan nov racunar nikako da se odradi a ovo me nervira sto ne mogu da resim...! Ocaj pravi!

Hvala unapred!

stara konfa,sata,pata,puno ram modula ,kako ti je povezana optika?

dva drajva,oba na Cable-Select! Dva harda,jedan je sata,jedan pata! Ja za sada sumnjam u plocu i nesto na njoj sto je dotrajalo! Jer mi je ovako racunar dugo radio i onda postepeno poceo da ludi!

dva drajva,oba na Cable-Select!
ako ti je jedan dvdrw,njega stavi na master,a drugi na slave,ako su ti oba dvdrw jedan stavi na master,a drugi na slave pa probaj,takodje ako si nesto cackao po biosu ucitaj default-ne vrednosti pa probaj...

Poslednja izmena:
ma sve sam to radio,sve kombinacije.... ! usao je neki gremilin unutra i zeza me! naterace me da kupim nesto novije :type:

Napisao si da se radi o memoriji "Kingston HyperX (256+256+512MB)".

Da li su memoriski moduli istog tipa?

Ako nisu, kog su tipa u pogledu brzine ?

Proveri stanje kondenzatora na ploci, prilicno sam siguran da je njihovo stanje uzrok problema.
Pozz

hvala! jeste bila problem elektronika na ploci pa sam zato kupio drugi racunar

Vrh Dno