Šta je novo?

Imam pitanje u vezi foruma...

personal gif database :)

Ne, samo sam moderator tamo od 2005-te,

Tada još nisam imao kreditnu karticu pa nisam mogao da kupim softver. Bio sam aktivan na forumu pa mi se jedan lik iz Amerike javio i ponudio da mi kupi licencu. Nakon pitanja da li je to dozvoljeno dobio sam Pro licencu koja je tada koštala 130e (sada 300e). Na žalost nisam više toliko aktivan jer i ne radim kao DJ od 2011 najviše zbog zdravlja jer imam astmu.
Vlasnik je Stephane Clavel poreklom iz francuske, sada milioner koji ima kuću u Dubai.

Kako, neznam ali je ekspresno obrisao.

Pokusam da pretrazim forum izrazom "dji mini 3", dobijem neke rezultate i poruku "The following words were not included in your search because they are too short, too long, or too common: dji, 3". I sad mogu do mile volje da citam teme koje u sebi sadrze rec "mini".
Nije bas od pomoci, zar ne?

Ignorisu se reci krace od cetiri slova.

Nemam nista protiv, ali onda neka ga trazi kao frazu a ne kao pojedinacne reci.

pretraga sa 3 slova bi imala smisla u nekom blogu ili shopu,
ali na forumu gde je 10000x vise texta nego u gore pomenutim, tesko...osim ako se ima Rama na serveru za bacanje.
Bolje na guglu kucaj to sto si hteo, pa dodaj u nastavku site:benchmark.rs

Slazem se za frazu, ako je pod navodnicima ukucana u search.
Mislim da forum search tako sad i obradjuje keyword, kada je fraza pod navodnicima, bar delimicno izbacuje dobre rezultate...

Poslednja izmena:
Одакле се беше скида апликација, узео сам нови телефон?

За мобилни.

Prilozi

• Screenshot_2024-12-04-23-14-34-238_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2024-12-04-23-14-34-238_com.miui.securitycenter.jpg
    48.8 KB · Pregleda: 56
Pitanje: Da li mozda imam discourage, nemam na profilu nikakva upozorenje ili kazne poene, ali mi ponekad kako na telefonu tako i na racunaru jako sporo ucitava stranice? Hvala.

Pitanje: Da li mozda imam discourage, nemam na profilu nikakva upozorenje ili kazne poene, ali mi ponekad kako na telefonu tako i na racunaru jako sporo ucitava stranice? Hvala.
Nikada nisi kažnjavan i nemaš discourage. Član za primer.

Tako je, svi povremeno imamo ta usporenja.

Да смо сви такви, где би нам био крај. 😄
Ја сам био "кажњен" пре 10+ због неког питања у вези торрента незајући да је кажњиво и због ваљда неког "глупог" питања.
Да ли су те казне очишћене из базе?

Наместио сам апликацију. Претражи форум.

Одакле се беше скида апликација, узео сам нови телефон?

Хвала, већ сам пронашао користећи прво правило форума "претражи форум, search". 😄

^Samo trenutno tačno 😁, nije stav administracije da ostane ovako.
Radi se na rešenju...

Mene samo zanima kako je Trolovanje ili neprikladno ponašanje , ako kažeš istinu i upotrebiš nick za firmu koja se time bavi - prevarom , a u pitanju je napisano Zlorion i da se informiše čovek kod ShamaNS , koji je sa njima ratovao duži period . A pisanje i ostalih članova foruma u toj temi uglavnom ide u tom pravcu - lažnog predstavljanja usluge . Kaznene poene sam dobio od alex303 , pa me zanima šta i kako to izgleda sve te nominacije o mojoj poruci , plus kazna 1 god . Nije u redu gospodo Benchmark foruma .
Hvala

Nazad
Vrh Dno