Zamolio bih da se pogleda u kom je kontekstu situacija bila.Tvoj komentar, kao i ostali na toj temi, je obrisan jer je offtopic. Ali je izgleda moderator bio u žurbi, pa nije upozorio korisnike sa obrazloženjem brisanja. Mada sudeći po sadržaju i naslovu teme, mislim da je razlog više nego očigledan
Zabagovani forum plugin.Još njih ima takvih problema. Ja ne radim unwatch nego idem u New Posts I ako je bila neka poruka onda mi se tema ponovo nađe među onima za koje stižu notifikacije - pa do kad izdrži.
Da se nebi ponavljali, vidi ovaj post.Zasto mi je obrisan post u ovoj temi koji sam danas napisao?
Pomoć za multi-split (3) inverter klimu do 2000€
Voleo bih i ja da moze tako, ali imam oko 240m2 u dva sprata, pa mi ipak treba bar 5 unutrasnjih jedinica.. Lomim se i ja da radim gore podno, pa na TP, pa dole onda renoviranje takodje pa podno.. Ali i posle tolikog silnog troska da sve stavim podno i na TP, opet ostaje problem leto i vrucine...forum.benchmark.rs
Tri puta ti se brise post koji je video pretvoren u gif i koji se zadnje tri godine vuce po svim mogucim platformama u svim mogucim formama. Ali to ti nije dovoljno, moras i ovde, (mada je bilo ocekivano) i jos trazis objasnjenje zasto je po tebi tvoj toliko bitan post u Slikama obrisan.Pošto je nekom moderatoru baš dosadno večeras pa mi briše post, da li mogu ovde da dobijem informaciju zašto se briše ovaj gif, kada već tu informaciju ne mogu da dobijem u temi zanimljive i smešne slike
Pogledajte prilog 458388
Ranije je manje slika postavljano, mnogo vise brisano i nije bilo drame jer se odmah seklo poenima i banovima u korenu.Da se ne lažemo da tema nije Like collector oko 70% ljudi ne bi ništa postavilo na njoj ili bi postavilo max 1-2 slike za čitavu godinu, ovako...
Ako ti lajkovi nisu toliko bitni, čemu onda tolika drama i kukanje oko obrisane slike ?
Ranije je manje slika postavljano, mnogo vise brisano i nije bilo drame jer se odmah seklo poenima i banovima u korenu.
Od kada je uveden lajk - ludilo...
Zato sam pitao da li su ljudi poludeli ili sta se vec desava jer je besmisleno postalo da se opsta i pravila teme koje je jos Weasel davnih dana postavio totalno ignorisu.
Pa pise u datumu na clipu 2018.g.
Ja da sam vlast Uveo bi u pravilo da se pre postavljanja uradi search sa google lens ili ai na telefonu da se prvo proveri da li je klip postavljen pre tekuce godine
Eto ja sam tako uvek radio kada sam nekada davno pratio temu i postovao tamo. Zato sto se tema zove zanimljive i smesne silke 2024. Ako je nesto jako smesno obicno je stari fazon koji nisi ispratio.Zasto bi to neko radio, lepo pise da slike ne smeju da se ponavljaju u tekucoj godini Mozda ima novih clanova koji nisu bili ovde 2018-te, pa im je ovo interesantno da vide, ja sam ovde 20 godina pa nisam video ovaj gif, juce sam ga video prvi put na tviteru. Vlast moze da bude svako, ali dobra vlast malo njih, odluke koje neka vlast donosi treba da ima benefit za sve, ne za pojedince.
Da.A tebi se zivot svodi na lajkove ?
Da li si ti dobio ban u temi za slike? Mislim čisto da vidim da li kukas u prazno ili sa razlogom?A tebi se zivot svodi na lajkove ?
Pa ukinite like, jel to problem, a ne da neko ovde procenjuje sta je smesno/zanimljivo a sta nije. Eto, nema prostijeg resenja, ljudi ce da smanje postavljanje slika kako kazete, bice manje posla za administraciju, korisnici nece da kukaju sto su im slike brisane, a onaj ko hoce da podeli svoju srecu sa drugima ovde na forumu bice najzadovoljniji.
Zasto bi to neko radio, lepo pise da slike ne smeju da se ponavljaju u tekucoj godini Mozda ima novih clanova koji nisu bili ovde 2018-te, pa im je ovo interesantno da vide, ja sam ovde 20 godina pa nisam video ovaj gif, juce sam ga video prvi put na tviteru. Vlast moze da bude svako, ali dobra vlast malo njih, odluke koje neka vlast donosi treba da ima benefit za sve, ne za pojedince.
Da li si ti dobio ban u temi za slike? Mislim čisto da vidim da li kukas u prazno ili sa razlogom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari