Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Da li nesto mozemo da ocekujemo oko tapatalk aplikacije, kao sto smo davno koristili?
Da li nesto mozemo da ocekujemo oko tapatalk aplikacije, kao sto smo davno koristili?
Već imaš podkategorije u vidu prefiksa:Pozdrav, dva pitanja/predloga:
- Da li bi tema šta da kupim mogla da dobije par subkategorija? Poput malih oglasa ili nešto slično? Mislim da bi drastično poboljšalo preglednost samog podforuma.
- Kad sam već tu, promenite naziv ovoj temi u "Imam pitanje u vezi sa forumom...", nisam gramar naci, ali je nepravilno i nekako ružno. (moje viđenje of course)
Hvala!
Daj predlog (za naziv).Pozdrav, dva pitanja/predloga:
- Da li bi tema šta da kupim mogla da dobije par subkategorija? Poput malih oglasa ili nešto slično? Mislim da bi drastično poboljšalo preglednost samog podforuma.
- Kad sam već tu, promenite naziv ovoj temi u "Imam pitanje u vezi sa forumom...", nisam gramar naci, ali je nepravilno i nekako ružno. (moje viđenje of course)
Hvala!
Pa lepo sto si ti to tu sad postavio,ali gde je meni to obavestenje?Nit sam to dobio,niti obavestenje da sam banovan.A i dalje ne znam zasto sam banovan?
@DukeLander ; a kako gore u postu broj 1.065 možeš da vidiš kako izgleda? Čije su to opomene?2. Napravi SS i okaci ovde jer ne mogu sam sebi dati opomenu niti videti kako vama izgleda
Ajd, jer se Vladarko duri sada i nece da saradjujeHajd lupi meni, aktivan sam sada
Pobedismo u basketu, navijam za obokjkaše![]()
Administracija moze da vidi samo logove, ne moze ( ni ne treba ) da vidi sta dobijate na pm i mail.@DukeLander ; a kako gore u postu broj 1.065 možeš da vidiš kako izgleda? Čije su to opomene?
Postavio sam konkretno pitanje i neka odgovori onaj ko zna. Ne morate na meni da isprobavate krematorijum,😰
Nije stiglo nikakvo obaveštenje, ni ranije, ni sad.Ajd, jer se Vladarko duri sada i nece da saradjuje![]()
Ja ostavih komplet infoništa mi nije stiglo, isključio sam i zaštite u Brave-u, rifrešovao, izašao, ušao ...
Ništa PM, ništa obaveštenja/alerts, nema email
Znaci dobro sam sumLJao. Uklanjam ti warning.@DukeLander
ništa mi nije stiglo, isključio sam i zaštite u Brave-u, rifrešovao, izašao, ušao ...
Ništa PM, ništa obaveštenja/alerts, nema email
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari