Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Da li nesto mozemo da ocekujemo oko tapatalk aplikacije, kao sto smo davno koristili?

@alex303 , @Space Beer
Jesu li svi koji su bili deo te "lavine komentara" na tu zanimljivu sliku dobili istu opomenu?

Da, ali su to rekli prosle godine, ako ne i pre. Ko zna, mozda se nesto promenilo, zato sam i pitao. 😁

@Stefan1995 tema za Tapatalk

već je objašnjeno zašto je nema i zašto je 99% neće bi biti

Poslednja izmena:
Pozdrav, dva pitanja/predloga:

• Da li bi tema šta da kupim mogla da dobije par subkategorija? Poput malih oglasa ili nešto slično? Mislim da bi drastično poboljšalo preglednost samog podforuma.
  • Kad sam već tu, promenite naziv ovoj temi u "Imam pitanje u vezi sa forumom...", nisam gramar naci, ali je nepravilno i nekako ružno. (moje viđenje of course)

Hvala!

• Da li bi tema šta da kupim mogla da dobije par subkategorija? Poput malih oglasa ili nešto slično? Mislim da bi drastično poboljšalo preglednost samog podforuma.
  • Kad sam već tu, promenite naziv ovoj temi u "Imam pitanje u vezi sa forumom...", nisam gramar naci, ali je nepravilno i nekako ružno. (moje viđenje of course)

Hvala!
Već imaš podkategorije u vidu prefiksa:

Prilozi

• Screenshot 2024-07-30 at 13.20.25.png
    Screenshot 2024-07-30 at 13.20.25.png
    442.9 KB · Pregleda: 37

Hvala!
Daj predlog (za naziv).

@djakza Hvala, nisam znao za ovu opciju! Par klikova više, ali radi čini mi se. Samo da su dobri tagovi. :)

Mislim da bi bilo bolje :"Imam pitanje u vezi sa forumom..." Verovatno može i "Imam pitanje o forumu..."

Poslednja izmena:
Haha pa OK, moja zamerka je čisto na nivou gramatike. ;) Ne boli me toliko, nek ostane...

Zasto ja odjednom ne mogu da postujem nista u "zanimljive i smesne slike" jel -You have insufficient privileges to reply here.Od kad to?

u pitanju je ban

Ajde?A kad ste planirali da mi to saopstite???A i za sta ban?Pa do sad ste bar obavestavali o takvim stvarima da ne bi dolazilo do ovakvih pitanja.Stvarno, zasto ban?

1722715529145.png

Da li jedna opomena važi za jednu temu? Kako znati za koju temu je dobijena opomena?

Dobio si sada opomenu, sta kaze?

Ovo je sramota; lepo sam postavio pitanje. Svaka vam čast!

Polako sa drvljem i kamenjem,nije jos ponoc....

1. Dobio si opomenu koja nema nikakvu vaznost ni tezinu, tj to je cista usmena opomena.
2. Napravi SS i okaci ovde jer ne mogu sam sebi dati opomenu niti videti kako vama izgleda
3. Kada zavrsis, obrisace se i ta usmena opomena da nemas nikakvih tragova na svom profilu
4. Idemo na ladno pivo

Upravo pokusavam da saznam preko Vladarka jer ne iskljucujem mogucnost da mozda ne dobijate obavestenja.

Hajd lupi meni, aktivan sam sada :D

Pobedismo u basketu, navijam za obokjkaše ;)

2. Napravi SS i okaci ovde jer ne mogu sam sebi dati opomenu niti videti kako vama izgleda
@DukeLander ; a kako gore u postu broj 1.065 možeš da vidiš kako izgleda? Čije su to opomene?

Postavio sam konkretno pitanje i neka odgovori onaj ko zna. Ne morate na meni da isprobavate krematorijum,😰

@Vladarko
Evo javio sam se dobrovoljno. Ti očigledno ne poznaješ generalno funkcionisanje foruma

@DukeLander
ništa mi nije stiglo, isključio sam i zaštite u Brave-u, rifrešovao, izašao, ušao ...
Ništa PM, ništa obaveštenja/alerts, nema email

Poslednja izmena:
@DukeLander ; a kako gore u postu broj 1.065 možeš da vidiš kako izgleda? Čije su to opomene?

Postavio sam konkretno pitanje i neka odgovori onaj ko zna. Ne morate na meni da isprobavate krematorijum,😰
Administracija moze da vidi samo logove, ne moze ( ni ne treba ) da vidi sta dobijate na pm i mail.
Primetio sam zadnjih dana da nesto brlja forum, tipa oznacio juce 2 posta za brisanje a forum mi obrisao pola teme pa pola sata vracaj sve nazad.
Zatko kazem da postoji mogucnost da ne dobijate obavestenja.

P.S.: obrisan je svaki trag tvoje usmene opomene

ništa mi nije stiglo, isključio sam i zaštite u Brave-u, rifrešovao, izašao, ušao ...
Ja ostavih komplet info
Valjda će i meni biti obrisana ta neviđena opomena :D

@DukeLander
Znaci dobro sam sumLJao. Uklanjam ti warning.
Hvala vam momci na pomoci i izvinjavamo se na neprijatnostima, uskoro resavamo.
Sada cu da vidim "peske" za Gorgi i Vladarka sta se desava pa javljam.

@Boki.N
Imas za Zanimljive:
Opomena pred zabranu pristupa temi - 10.07.2024

Nazad
Vrh Dno