Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
moze li neko da mi objasni sledece
imam particiju od ~40 gb i mozhe li to da stane na 1 dvd posto nisam sa back upom bas upoznat i hdd mi je pred kraj i sad kad bih to sacuvao na dvd da li bi kasnije to sto je bilo na toj particiji na sadasnjem hdd-u da iz dvd-a prebacim na novi hdd?!??!
Evo to cu ja rado da ti objasnim ako ti meni objasnis kako da u flasu od 2L sipam i sacuvam 20L hmeljnog napitka :d Dali me kapiras?
Ako ti je cela particija zauzeta neces moci to da upakujes da jedan DVD nikako. Ja sam radio sa Nortonom i imao sam prilike da se poigram i radim backup na vise DVD-ova. Ako ti 10 diskova ne predstavlja problem iz nekog razloga onda slobodno odradi tako. Samo ubacujes i kad nareze jedan trazi ti sledeci i tako dok ne zavrsi sve. Jako prosto.
Mada moj savet je da kupis hard sto pre ako ne i odmah i uradis ghost sa harda na hard, mnogo je brze i manje stvari moze da podje naopako. Pali, radi ide fazon Norton ili Acronis, to je vec na tebi.