Šta je novo?

Image hard diska?

Norton Ghost, PowerQuest Drive Image, Acronis Trueimage,...

Acronis True Image je odlican program za te stvari, procitaj malo po forumu, vec je bilo rijeci o ovome.

Acronis True Image sam koristio dosta puta dosad i uvek je odlicno odradio posao.

Još jedan glas za Acronis True Image.
Efikasan, pouzdan, džabe (ako se snađeš:D ).

ja sam radio sa norton ghostom i meni je svaki put odradio posao.

norton ghost 9 provereno radi svoj posao kako treba.

moze li neko da mi objasni sledece
imam particiju od ~40 gb i mozhe li to da stane na 1 dvd posto nisam sa back upom bas upoznat i hdd mi je pred kraj i sad kad bih to sacuvao na dvd da li bi kasnije to sto je bilo na toj particiji na sadasnjem hdd-u da iz dvd-a prebacim na novi hdd?!??!

Evo to cu ja rado da ti objasnim ako ti meni objasnis kako da u flasu od 2L sipam i sacuvam 20L hmeljnog napitka :d Dali me kapiras?
Ako ti je cela particija zauzeta neces moci to da upakujes da jedan DVD nikako. Ja sam radio sa Nortonom i imao sam prilike da se poigram i radim backup na vise DVD-ova. Ako ti 10 diskova ne predstavlja problem iz nekog razloga onda slobodno odradi tako. Samo ubacujes i kad nareze jedan trazi ti sledeci i tako dok ne zavrsi sve. Jako prosto.
Mada moj savet je da kupis hard sto pre ako ne i odmah i uradis ghost sa harda na hard, mnogo je brze i manje stvari moze da podje naopako. Pali, radi ide fazon ;) Norton ili Acronis, to je vec na tebi.

ok hvala na infoima zato sam i pitao ...*** nesto mi nelogicno bilo al ipak sam morao pitat; )

Vrh Dno