Šta je novo?

iMac front glass

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Da li neko u zemlji Srbiji radi replacement prednjeg stakla na iMacu, prodaju i zamenu. Ne treba meni, nego kolegi. Video sam u USA da ima ali je pitanje ima li kod nas ili možda može da se naruči preko ovih naših resselera. Jel neko ima neka iskustva
U pitanju je 27inch imac.

Jesi gledao na ebay? Mozda je to napovoljnija varijanta jer su stakla kostala 50-ak evra prosle god a toliko nisu sigurno kod dobavljaca.

ma da ali ko je spreman da ti shippuje fragile robu preko bare

Za pare hoce vjerovatno...Ja bih radje na tu varijantu isao nego kod ovih krvopija da porucuje :)

Pa nisam ni znao da bi to oni uvezli baš ću mu reći da cimne neke od njih da ih pita za cenu uslove isl.. A znaš li kakva je situacija sa samin nameštanjem, video sam neke vakum spravice na amazon ili je bolje odneti u servis

Cini mi se da si skapirao da ide kod reseller-a i od njih trazi da mu oni kupe preko ebay-a STO SVAKAKO NISAM htio reci... Nek uplati 50-ak evra na bilo ciju debitnu VISA karticu, nek nadje staklo, kontaktira prodavca oko shippinga i plati fino. Ako mu nije moooka da se cima, nek zamoli da mu se napise da je ekran refurb i da kosta 20$ da ga na carini ne bi za*ebavali.

Vakuum spravice su prakticne ali moze i bez njih :) samo laka ruka :)

To sa karticama nije problem imam ja i Visu Virtuon i Master Card jedino što na ebuy traže PayPal a ja koliko znam nas tamo još uvek nema

Poslednja izmena:
Novo staklo može da se nabavi preko eBay, međutim, čisto da znaš, nije jeftino:
http://cgi.ebay.com/Genuine-Apple-I...s_Apple_Parts_Accessories&hash=item255fc22be1
Sa sve shipping-om izađe oko 180-190$ + carina oko 50-ak $, što je otprilike oko 175-180 evra.

Nabavljam stvari preko eBay-a već 2 godine, nema nikakvih problema, funkcioniše PayPal, iako zvanično nema Srbije.

a jel možeš da kažeš koju si zemlju izabrao i koju karticu koristiš Visa Visa Virtuon, Master čisto da probam. Možeš i na PM

Imash nekoliko threadova na benchu o tome :)

Zemlja je Croatia, a kartica American Express Blue. Sve radi kao sat.

Vrh Dno