Šta je novo?

iMac 7.1 drajveri

J__

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
320
Evo problema.

Instalirao sam WinXP kao sekundarni OS pored OS X 10.5.4

sve je proslo ok sem sto ne mogu da nadjem OSX install disk da bih instalirao drajvere na XP-u. Ima li neko resnje? Neki paket koji bih eventualno skinuo i instalirao sve sto je potrebano. Radi se o iMac-u 24" 7.1

unapred hvala

Ovo bi trebalo da ti riješi problem...

Nisam baš siguran da će ovo da mu pomogne, to je samo update na Boot Camp drajvere.
Njemu treba čista instalacija, ovo će pre ili kasnije da skine preko update-a.

Bilo bi dobro da potražiš na torentima BootCamp drajvere. Imaš na bitidžankitačkaorg.
To su drajveri sa Snow Leopard-a.

Kolega, ja bi ipak pročitao šta piše u napomeni, a kaže:

Note: This download contains complete copies of Boot Camp Windows XP Drivers (version 2.1). If you have Boot Camp drivers already installed, it will update them. If you do not have any Boot Camp drivers installed, it will install version 2.1 drivers onto your already installed Windows OS.

E sad, ako to nije to...

Ni meni nije pomogao taj update. Morao sam da mountujem SL disk pa da cupam drajvere iz njega. Negde sam video da vec ima driver pack na torrentima.

Nisam uspeo sa nekim opstim paketom [kao onaj koji dolazi sa install osx diskom]
trazio sam listu drajvera po netu jedan po jedan... ostalo mi je jos audio driver da namestim ali ne znam koji je u pitanju posto ga osx vidi kao generic audio :(

Kolega, ja bi ipak pročitao šta piše u napomeni, a kaže:

E sad, ako to nije to...

Napisao sam jer meni to nije pomoglo. Isto sam morao da skidam full drajvere.
Tom logikom sam i ja išao, da će mi instalirati sve što treba ali nije.

Zato sam ga i uputio da skine sa torenta.

@ J__
Audio drajver je Realtek, pa probaj sa njihovog sajta.

***a... Sorry, my bad...

Vrh Dno