Šta je novo?

Ima resenja?

petri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2000
Poena
619
Evo, pogledajte, i kazite sta mislite :)

h**p://www.geocities.com/petrite/softlinks.html

Interesantna ideja, ali mislim da je suvise komplikovana. Forum bi bio mnogo elegantnije resenje.
:wave;

Crni je napisao(la):
Interesantna ideja, ali mislim da je suvise komplikovana. Forum bi bio mnogo elegantnije resenje.
:wave;

hmm da ali gde, kako..? :)

petri je napisao(la):
hmm da ali gde, kako..? :)
Pa jedino da se javi neki dobrovoljac tipa Zoni, Golden...
Imam ja jednog ortaka koji je svojevremeno razmisljao o takvoj ideji, ali se u medjuvremenu ohladio, ali videcu s njim da li je mozda voljan da okaci jedan takav forum na svoj sajt ili negde drugde.

ljudi, cemu sve to?

kad ja na primer postujem izasao novi nero, ljudi predpostavljaju da imam i keygey, ili krek. onda me kontaktiraju na private i ja razdelim serijski broj. ostajemo u lite-u, i na forumu. mislim da je to ok

dobrovoljac

Ja sam skoro zakacio forum cisto iz zezanja, tako da on sada prakticno nicemu ne sluzi, pa moze da posluzi za ovo. Medjutim on ne bi mogao da se koristi @lite, a dozvoljena velicina baze mu je max 10 mb (jer je ipak na free serveru). Mozda uslovi nisu bas idealni, ali za takve akcije bi valjda mogao da posluzi. Sve u svemu forum stoji na raspolaganju, a ako neko ima bolje resenje (ili bar bolji forum) neka javi.
h**p://cgi-bin.spaceports.com/~royjones/phpBB2/

Lično ne vidim potrebu za nekim novim forumom, ima foruma po internetu koji su po ovom pitanju zantno bogatiji i znatno ažurniji od bilo kog foruma koga je bilo kod nas, koga ima kod nas ili koga bi mi mogli napraviti. Doduše, možda neko ima neke posebne razloge da taj forum bude u lite režimu ili nešto slično tome .type;

Visente je napisao(la):
Lično ne vidim potrebu za nekim novim forumom, ima foruma po internetu koji su po ovom pitanju zantno bogatiji i znatno ažurniji od bilo kog foruma koga je bilo kod nas, koga ima kod nas ili koga bi mi mogli napraviti. Doduše, možda neko ima neke posebne razloge da taj forum bude u lite režimu ili nešto slično tome .type;
Pa zar Lite nije dovoljno dobar razlog ?
Osim toga, uvek ti se desi da i pored gomile znanih ti i neznanih sajtova naidjes na problem, pa nije lose kad znas da postoji jos jedno mesto gde mozes potraziti ono sto trazis ili da na istom potrazis pomoc...

Nadam se da ce Stevs biti raspolozen...

Visente je napisao(la):

daj neku adresu takvih foruma (kvalitetnih!)

Crni je napisao(la):
Pa zar Lite nije dovoljno dobar razlog ?

Osim toga, uvek ti se desi da i pored gomile znanih ti i neznanih sajtova naidjes na problem, pa nije lose kad znas da postoji jos jedno mesto gde mozes potraziti ono sto trazis ili da na istom potrazis pomoc...

Nadam se da ce Stevs biti raspolozen...

To sam i ja kazao. Zar ne? - "Doduše, možda neko ima neke posebne razloge da taj forum bude u lite režimu ili nešto slično tome". Jasno da je to nekome potrebno ali ne i svakome. Imam stalnu vezu od 5 mega bita sa internetom a verujem da ima jos ljudi sa stalnom vezom, tako da sigurno ima dobar deo ljudi koji bi radje razmenili informacije o već postojećim forumima. Mislim da nisam ostavio utisak da sam protiv te ideje; jednostavno nisam ni za nju, jer mi ne znači ništa. Moj post je imao za cilj da skrene pažnju na druge forume jer sam preko njih uvek našao ono što mi treba na jednostavan i brz način uz posve ažurne informacije.

Iskren da budem nisam na benchmark forumu (kada je reč o temi o kojoj ovde govorimo) našao nešto što nisam mogao da nadjem negde drugde, bilo je obrnuto, obično se daleko više informacija prelivalo sa drugih foruma na ovaj. Jedino gde je benchmar forum imao prednost to su bili programi i teme lokalnog karaktera; ali to ostaje i dalje pristupačno na ovom forumu i ne gubi se uvođenjem ovog najnovijeg pravila. Još jedan izvor informacija je dobrodošao pod uslovom da na njemu može da se nađe nešto što je teško ili nemoguće neći na drugim mestima i ako je takav izvor lako dostupan, inače je gubljenje vremena. Budući da ni stari benchmark nije (u odnosu na ono što ima na internetu) bio od velike pomoći, ne verujem da će to postati neki njegov surogat. Tako da ja ne bih ulago svoje vreme i energiju u tom pravcu - što ne znači da i drugima sugerišem isto, svako u skladu sa vlastitim potrebama.

A za retke slučajeve Miroslav je dao jednostavno rešenje razmena informacija e-mailom.:wave;

WAREZ rasprave na WebParlamentu!!!!!

OK, ljudi, od danas je moguce raspravljati o warez-temama na WebParlamentu!

- Dakle, adresa je www.webparlament.co.yu
- Rasprave na gore navedenu temu su dozvoljene u sobi "Apoliticaste teme" (I SAMO U TOJ SOBI!!!)
- NIJE dozvoljeno raspravljanje o domacem softveru, a ne preporucuje se ni pominjanje Microsofta!

VIDIMO SE TAMO!!! :wave;

Ali najpre kliknite ovde

Registracija traje svega nekoliko minuta ako ste spori (30 skundi rekord, ja merio, može li brže ??? :) ) pa vam preporučujemo da se registrujete.... type;

Nazad
Vrh Dno