Crni je napisao(la):Interesantna ideja, ali mislim da je suvise komplikovana. Forum bi bio mnogo elegantnije resenje.
:wave;
Pa jedino da se javi neki dobrovoljac tipa Zoni, Golden...petri je napisao(la):hmm da ali gde, kako..?![]()
Pa zar Lite nije dovoljno dobar razlog ?Visente je napisao(la):Lično ne vidim potrebu za nekim novim forumom, ima foruma po internetu koji su po ovom pitanju zantno bogatiji i znatno ažurniji od bilo kog foruma koga je bilo kod nas, koga ima kod nas ili koga bi mi mogli napraviti. Doduše, možda neko ima neke posebne razloge da taj forum bude u lite režimu ili nešto slično tome .type;
Visente je napisao(la):Lično ne vidim potrebu za nekim novim forumom, ima foruma po internetu koji su po ovom pitanju zantno bogatiji i znatno ažurniji od bilo kog foruma koga je bilo kod nas, koga ima kod nas ili koga bi mi mogli napraviti. Doduše, možda neko ima neke posebne razloge da taj forum bude u lite režimu ili nešto slično tome .type;
Crni je napisao(la):Pa zar Lite nije dovoljno dobar razlog ?
Osim toga, uvek ti se desi da i pored gomile znanih ti i neznanih sajtova naidjes na problem, pa nije lose kad znas da postoji jos jedno mesto gde mozes potraziti ono sto trazis ili da na istom potrazis pomoc...
Nadam se da ce Stevs biti raspolozen...
ZoNi je napisao(la):daj neku adresu takvih foruma (kvalitetnih!)
Crni je napisao(la):Svaka cast Stevs-u cheers
A kako je to Veliki Strumpf upleo prste u sve to ?ZoNi je napisao(la):i PJ-u, u ovom slucaju! Ma, zakon smo mi Strumpfovi :beat:
Crni je napisao(la):A kako je to Veliki Strumpf upleo prste u sve to ?
...a ja bio ubedjen da je Stevs jedini gazdaZoNi je napisao(la):pa, valjda su PJ, Stevs i (jos neko, ne znam ko) vlasnici WebParlamenta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari