Šta je novo?

Ima li smisla...

ljubapo

Čuven
Učlanjen(a)
03.10.2002
Poena
619
Konfiguracija iz 2003:
-Intel Pentium Nortwood 2.8Ghz
-Gigabyte 8IK1100 + chipset intel i875p
-1Gb Kingston HyperX
-Chieftec 450W
-Gigabyte AGP Ati 9800pro
Ima li smisla promeniti samo graficku da bi dete zaigralo najnovije igrice....:type:

potvrdjujem, ne.

NIje valjda tako crno...mozda neka 7XXX graficka popravi stvar bar privremeno.:type:

moze, ali nece igrati najnovije naslove. moze da igra podosta igara, ali ove precenjene FPS-ove i nove voznje - ne.

ja bih isao na varijantu 7600gs, po mogucnosti glh, polovnu lagano mozes naci za oko 50e...

daleko bolja varijanta je 7300GT od 7600GS, jer ce biti josh jeftinija, a skoro je ista

farcry_7300.gif

fear_7300.gif

Moze li da prodje MSI NX7600GT....nova 7350din.:type:

Pa naravno da moze al je ? dal se isplati 🙁

Mani pare deca su u pitanju...stariji ima nov racunar sa 8600gts,2Gb,amdX2 5000+,Vista......tata kredit do 2010.....a ovaj mali se pati a voli dete da se igra...dobri djaci...sta da ti pricam:type:

Mogu da se igraju igrice opušteno uz po koji detalj na nižem nivou ali nemoj brate da daješ tolike pare za GF 7600, za 100€ mora da može da se nađe GF 7800 ili R1950, R2600 (još ako je DDR3 - super), ipak ima (velike) razlike u većini igara...
Kad već daješ pare, gledaj da kupiš najbolje za njih.

Poslednja izmena:
Jos samo kazi gde da pazarim i ova je poslednja u radnji...agp se tesko nalazi
:type:

Evo ovo je najbolje za šta znam - 7900GS, vredi svaku paru u odnosu na cenu 7600GT:
agpmi3.gif

R2600 pretraži preko www.pcberza.co.yu

au ljudi, kako krenuste na gore, pa chovek lagano moze da uzme onda i ovaj suludo najavljeni 3850 AGP 😛

Hvala na cenovniku ali ovo je dosta skuplja varijanta 11500 u odnosu na 7350din...:type:

Hvala na cenovniku ali ovo je dosta skuplja varijanta 11500 u odnosu na 7350din,a koliko vidim 7350 i nije losa cena za MSI 7600GT...:type:

Koliko sam ja video na PCBerzi, ima R2600 za 80€ a to je i bolja i jeftinija kartica od GF7600. 😉
P.S. 'de da plaćaš toliko GF7600 i to MSI izvedbi... :S:

dokle bre sa neosnovanim pljuvanjem MSI firme ? MSI je keva, eto, po mom iskustvu - ASUS je teshko go*ance, i svaka komponenta te firme se, ili brzo pokvarila, ili je bila nekompatibilna sa sopstvenim drajverima. dok sa MSI-jem nikad problema nisam imao, chak shta vishe, platinum izvedbe odredjenih komponenti su najbolje shto se moze pazariti.

dokle bre sa neosnovanim pljuvanjem MSI firme ? MSI je keva, eto, po mom iskustvu - ASUS je teshko go*ance, i svaka komponenta te firme se, ili brzo pokvarila, ili je bila nekompatibilna sa sopstvenim drajverima. dok sa MSI-jem nikad problema nisam imao, chak shta vishe, platinum izvedbe odredjenih komponenti su najbolje shto se moze pazariti.
Zbog takvih kao ti nema kvalitetnih komponenti na našem tržištu jer se takvi brendovi ne reklamiraju (nemaju potrebu za marketingom) ali ovde se najviše prodaje kineski šit koji se najviše reklamira...

Sta je problem sa MSI-jem .... ja losa iskustva sa tom firmom nemam.Kod starijeg sina je MSI 8600gts i vrti sve nove igrice bez problema 10 sati dnevno....Ideja je bila da se stari(ali ne i najstariji) racunar pojaca sa napajanjem(kupljen chieftec 450AA-101a za 3970dinara) i boljom grafickom do 100Eurica...da se mladji ne iskompleksira.Za sada cini mi se da je MSI NX7600GT za 7350din dobar izbor.:type:

Za sada cini mi se da je MSI NX7600GT za 7350din dobar izbor.:type:

To je sigurno ona MSI 7600GT sto ima 512mb DDR2 memorije? Bezi od toga sto dalje, to je prakticno 7600GS po vecoj ceni, 7600GT mora da ima DDR3 memoriju a ne DDR2. Lepo ti kazu ljudi, za iste ako ne i manje pare, imas Sapphire 2600pro koji je em brza, em karta novije generacije!

Kupujem taj Saphire samo mi daj adresu gde kosta do 100Eurica. Koliko sam ja pregledao domace sajtove toga nema. Cak se i doticna MSI NX7600GT ne moze se naci ispod 8xxx dinara..ide i preko 10xxxdinara.Sve sto je AGP ima pozlacene cene.:type:

Hvala na savetima ali stvar jos nije resena, pronasao sam za 90Eurica ATI 2600pro sa 512 DDRII-agp misalim da je Saphire....moze da se dobije sledece nedelje.Sta ciniti ili da trazim dalje....ima polovna MSI 7900gtx,256DDRIII za 120Eurica..i to je to:type:

Hvala na savetima ali stvar jos nije resena, pronasao sam za 90Eurica ATI 2600pro sa 512 DDRII-agp misalim da je Saphire....moze da se dobije sledece nedelje.Sta ciniti ili da trazim dalje....ima polovna MSI 7900gtx,256DDRIII za 120Eurica..i to je to:type:

Obrati paznju i na napajanje, dosad si imao komponente koje su mali potrosaci.

Poslednja izmena:
Doći ćeš brzo, možda već i u startu, upravo u situaciju u kojoj se već nalaziš.
Teško je i roditelju ne baš prijatno da detetu objasni zašto na njegovoj konfiguraciji neka igra ne može da se pokrene,pogotovu što na bratovom PC sve radi kako treba.
Porazmisli ipak još jednom da prodaš ploču,procesor,memoriju i grafičku i pređeš na novu platformu.Napajanje bi trebalo biti dovoljno.
Iako nešto skuplje zasigurno je isplativije i trajnije rešenje.
Kao što i sam kažeš deca su u pitanju, mani pare, bolje je dodati za nešto funkcionalno nego spucati novac u polufunkcionalan upgrade.
PS
Pogledaj http://benchmark.co.yu/forum/showthread.php?goto=newpost&t=153656 post 9 by CAT .

Poslednja izmena:
GS varijante ne dolaze u obzir, jer je svaka 7xxx GS karta malo jacha od integrisane grafike.

kako ti lepo ljudi rekoshe, vidi da spakujesh celu mashinu, i pritom, imash ove nove kredite, sa kojima, ako nisi kreditno obavezan sada, sve ide mnogo lako.

Nazad
Vrh Dno