Šta je novo?

Ima li problema da Dunav centrali? (aDSL)

NikName

Slavan
Učlanjen(a)
28.08.2004
Poena
319
U pitanju su Verat i centrala Dunav (276....)

Poslednji put sam isao na net negde oko 14h i sve je funkcionisalo normalno. Vratim se kuci sa fax-a (pao ispit), rekoh da se malo relaksiram uz broadband vezu, kad ono 'oces! Pise invalid user i pass! Probam vtest i testv kad ono isto. E sad, ne bih se cimao da nisam pre pozivanja Verata cackao nesto sa nekim programom "ADSL tunerom", da malo "popravim" vezu, i koliko sam primetio podesavao mi je i IE i ZA. Posle reboot sistema nije hteo da se zakaci, ZA je odmah izbacio poruku "True Vector error" ili tako nesto.

Pa jos jednom pitam: da li zna neko postoje li neki radovi na Dunav centrali, ili je do mene? (Do Verata nije, zvao sam)

Ako koristis ZoneAlarm probaj da ga iskljucis, moguce je da on pravi neki problem.

isti problem sa veratom.
nisam se cuo sa podrskom posto rade do 17...
moj tel na 24... (vozdovac)
nemam zone alarm.
a telekom je inace juce pravio zesce njesr@ - prvo su mi iskljucili liniju dok su radili na vezama, a onda mi dali pogresan broj (neke firme /broj na 39/ ciji su pacijenti krenuli da me bude od osam ujutro). posle su mi vratili broj, proradio adsl i riknuo kasnije.
pa ti vidi...

Poslednja izmena:
Centrala Dunav ukljuchen Zone Alarm, Yubc adsl, dl 24k, nikakvih problema za sada

off topic: stize mi mail od euneta
,, Obaveshtavamo vas da na postojecem telefonskom prikljuchku nemate uslova za Adsl :d "

Poslednja izmena:
Proradilo je, ali posle zvanja "rodjaka na polozaju" u Telekomu. Radili su nesto na centralama (nije samo Dunav u pitanju).

Inace mnogo me nervira, kad nesto cackaju po centralama, vezama, budze, bidze, itd., uvek prekinu nesto, pomesaju, naprave zbrku. Mogu te intervencije da se rade nocu, pred zoru kad najmanje ljudi oseti posledice. Ili u najavi. Pretpostavljam da dok svi ne dobiju ciste digitalne linije, i aDSL ne uvedu svi zainteresovani, da cemo se jos mnogo puta sretati sa prekidima. (slucajne kvarove ne racunam, to im je oprosteno)

Nazad
Vrh Dno