Šta je novo?

Ima li ovakvo programce

• Začetnik teme Začetnik teme Bokaco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Koje ce da natera svaki put kada se podize windows da se prikaze odredjena rezolucija i osvezenje. Nema sanse da namestim ovo, jer kad koristim tv-out (800x600) i kada vratim na monitor (1024x768), pri sledecem paljenju kompjutera startuje mi se rezolucija 800x600. Ne pomazu razliciti driveri.
Pozdrav

Hvala ljudi, sad cu videti kako ce da radi!

@Nick
Procitaj moj potpis sa desna na levo 🙂

Hehe, i ja bih Bokaco, i ja bih 😀

Evo, javljam da je togle resolution obavio posao samo tako. Ovaj drugi na zalost ne radi na win2k, al nema veze posao je obavljen.

Sada, samo jos jedna stvar, molim vas!!!
Program koji ce po dizanju win-a da forsira primarni dislpay, tj monitor, bez obzira to sto je komp ugasen kada je slika bila na tv-u.

Keva hoce da me ubije nekad, jer kad joj zatreba moj komp, a slika je na tv-u, previse je sitno i necitko da bi mogla da se snadje da vrati na monitor. 🙂
Ajte, pomozite, radi mira u kuci 🙂

ja biram dal' 'ocu sliku na laptopu il' na tv-u sa "Fn+F4", al' to valjda radi BIOS, pojma nemam ..........
ti verovatno mislis na menjanje kroz windows display properties.
to opet, valjda, radi software graficke, pa ne znam kako bi radio program koji bi to menjao za sve graficke.
ali ti mozes da ( sa recimo RegShot-om ) vidis sta se menja u registry-ju, pa da napravis jedan "keva.reg" fajl u sartup-u .......

Nazad
Vrh Dno