Šta je novo?

Ima li ovakav sajt?

drpiga

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2004
Poena
620
Da li postoji,a mora da postoji samo jos nisam nasao,sajt tj. database vecine
hardverskih komponenti,znaci procesori,GPU,memorija,maticne ploce,,hard disk,itd...a da nije suntava wikipedia...
Sve sto nadjoh je ponesto na sajtovima proizvodjaca i to za procesore.Ponesto se nadje i za GPU i ostalo ,ali da li ima sve na jednom mestu,zna li ko?

Jednom je #Crni linkovao tako nešto, program se zove Konfigurator pa potraži.
Edit:
Evo našao sam ga i ja.
http://www.konfygurator.com
Ja lično nisam bio oduševljen ovim programom (bazom), ali je najsveobuhvatnija koju sam do sada video.

Poslednja izmena:
Hvala Sale ,ovaj program u osnovi nije los,evo sad sam ga pokrenuo,samo sto je pregledan ko da je namerno zbrkan,mogao bi da se nadogradi i da bude vrlo koristan..
Mada ja konkretno nisam trazio ovako nesto,a hvala na trudu u svakom slucaju..
Ono sto bi meni trebalo je nesto nalik onome sto postoji na sajtu Intela ili AMD-a
da se nadje,oni izdaju kompletan spisak procesora koje trenutno proizvode ,koji moze biti i u formatu pripremljen za stampu,ali bih voleo da nadjem spisak procesora recimo
od neke 2001,2002 naovamo ,znaci neka vrsta database...
Ovo isto se odnosi i na GPU i ostale komponente.Eto ima u forumu za grafiku link sa database-om grafickih chipova,ali npr. chip Radeon 9550 se pominje samo u verziji
9550 SE,a on je izasao ,pa bar u tri cetiri verzije ako ne iz vishe...
Cisto sumnjam da cu naici na neki slican sajt,ali mozda postoji..

@Comet Hunter

Za suntavu wikipediu evo zasto je suntava,ovo su podaci za geforce 2 seriju nvidie:

Models

(Performance ranking, slowest to fastest)
GeForce 2 MX200
GeForce 2 MX
GeForce 2 MX400
GeForce 2 GTS
GeForce 2 Pro
GeForce 2 Ti
GeForce 2 Ultra

Komentar je suvisan...

Pa Wikipediju svako može da ispravlja. Ako ti je stalo da sledeći put zatekneš ispravne podatke, onda ispravi ono što je netačno radi drugih.

Vrh Dno