luci
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2005
- Poena
- 319
Znaci u poslednje vreme me izludjuje konstantni restart kompjutera bez ikakvog upozorenja ili najave,bez izbacivanja plavog ekrana,resetuje se u safe modu,na pocetku paljenja pred ulazak u bios i to dva tri puta za redom u par sekundi na samom pocetku,u trenutku testiranja radne memorije sa hirens bootom tri memoriska modula sam nova stavljao i menjao slotove,nista ,sistem je nov instaliran,driveri od graficke stavljani i novi i stari opet nista,drugo napajanje i malo jace iako je ovo vec dovoljno jako,default biosa,proveravao napojni kabal do kompa u redu je,izvadio iz kompa sve elemente ocistio ih plocu skinuo misleci da mozda pravi negde spoj sa kucistem,ama bas nista,procesor normalne temperature,e sad pitanje za vas moze li ovaj restart koji me izludjuje da bude do ove ploce asus K8N,do mozda kondezatora ili tako nesto,prosto ne znam sta vise da uradim zato i trazim savet, pomoc nesto sto ce me dovesti do pravog resenja,pozdrav.
I jos nesto Event Viewer prijavljuje mi pri paljenju ati2mtag invalid display type ,promenio sam drivero kao sto sam vec napomenuo stavlajo i Omega drivere raznih verzija i Catalyste raznih verzija stare nove,menjao neku drugu ati karticu isti simptomi,inace da napomenem da je nekad to sve radilo besprekorno sa istim driverima i istim hardwerom,izvinite zbog duzine izlaganja ovog mog problema!!!
I jos nesto Event Viewer prijavljuje mi pri paljenju ati2mtag invalid display type ,promenio sam drivero kao sto sam vec napomenuo stavlajo i Omega drivere raznih verzija i Catalyste raznih verzija stare nove,menjao neku drugu ati karticu isti simptomi,inace da napomenem da je nekad to sve radilo besprekorno sa istim driverima i istim hardwerom,izvinite zbog duzine izlaganja ovog mog problema!!!
Poslednja izmena: