Šta je novo?

Ima li neko problema...

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
sa updateom AdAware-a?
Znaci cak sam i win reinstalirao, updateovao ga, sada posle dva dana nece da se updateuje, a jos i kaze da su definicuje stare 48 dana??? :zgran:

A to bilo pre dva dana? KAV se normalno updateuje i oba su podesena da idu preko isog proxy-ja? Ima li neko ideju, posto ja vise ne znam sta moze da bude, kacio sam se i na dial-up, na tri provajdera i nista...

I jos jedno ne vezano: Zasto mi opera ne radi na dial-up-u vec samo na lan-u? :S:

Profesional 1.05 ali sam stavljao i noviju skinutu sa maticnog sajta personal i ni ta nece?

Izasla je 1.6 Profesional verzija,baci pogled malo po netu...nema potrebe da se nerviras oko toga ;)
Poz...

Ma gledao sam i trazio po forumima... Ne mogu da nadjem, ako imas neki link baci mi na PM.
Hvala

Hvala puno, skidam.

Pozdrav!

Ne mogu da verujem !!!

capture7dk.jpg

Ne kontam u cemu je fora, zvao sam i provajdera, kaze da je kod njih sve u redu ali i dalje nece... ZA je instaliran, ali nije ukljucen.... Tako da ne verujem da je do njega... nije mi jasno, stvarno!

Poslednja izmena:
Sada sam i ja probao da update-ujem.
Nece ni meni ?!!?!

Kod mene hoće... Upravo sam to uradio i nije bilo problema. Imam verziju 1.06r1 Personal...

zasto ne probas sa Personal verzijom,koja je free i sasvim konkretno radi?

Ad-Aware SE Personal Edition 1.06

Kod:
http://www.download.com/3001-8022_4-10399602.html

dr.Tiristor je napisao(la):
Profesional 1.05 ali sam stavljao i noviju skinutu sa maticnog sajta personal i ni ta nece?
Znaci probao. Najvise me cudi sto ide preko istog proxy-ja i porta kao i kav a on se normalno apdejtuje???
Kontas?
Sinoc sam provalio i da mi ne radi ni Internet Download Accelerator, koji je radio u poslednjih osam meseci kao i adaware???
Nece ni preko dial-up-a, ma ne znam sta nisam probao, i to na drugoj instalaciji win-a u par dana???
Ja nemam vise ideja
:S:

evo kako je kod mene...

kada odem na upate settings i ukljucim proxy pojavljuje se doticna greska.
resenje bi bilo da iskljucis proxy i tada bi trebalo da radi.

I kod mene se normalno apdejtuje (Personal 1.06).

Ad-Aware SE Professional v.1.06 perfektan i brz update. ;)

stoske je napisao(la):
evo kako je kod mene...

kada odem na upate settings i ukljucim proxy pojavljuje se doticna greska.
resenje bi bilo da iskljucis proxy i tada bi trebalo da radi.
Ma da da je to toliko jednostavno, ne bih ja davio na forumu. Pa probao sam i preko par dial-up provajdera i nista. Ozbiljno se razmisaljam o reinstalu wina. P5 :wall:

Ad-Aware SE Professional v.1.06, update bez problema.

Evo definitions od 05.10.2005 za Ad-Aware SE Professional v.1.06
Otpakovati zip u folder gde je instaliran Ad-Aware.
Kod:
http://rapidshare.de/files/5922282/defs.zip.html

Poslednja izmena:
Ronnie Coleman je napisao(la):
Taman sam hteo da dam preporuku (jer očigledno problem nije rešiv...):
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=63087

P.S. Uvek se radujem kada neko reinstalira Win. :wave:
Ronnie, gledao sam onaj tvoj link... A sta ti mislis da sam ja vuna :d da ne znam da reinstaliram win? :D
Jesam u pocetku koriscenja racunara instalirao ceo win, jednom mesecno {nakupi se svasta, a volim da probam svakakve programe, pa ono...} a onda mi je dosao Hiren's pod ruku. U mom slucaju 7 min novi win. I automatski nastavljam tamo gde sam stao, jer je ceo sistem podesen precizno.

Citao sam i ono o bekapu i formatiranju... Pa sta mislis zasto sam kupio DVD rezac? A DVD filmove i ne gledam...

Nego jutros sam se istripovao da je hard zakacio neki bad sektor, pa sam sa PowerMax-om drljao vise od sat vremena... Kaze hard ispravan...

Pre ovoga ceo file system je bio FAT32 sad sam formatirao sve u NTFS, gde li sam procitao da je navodno brzi... Nije vazno...

Drajveri... prvo ploca, pa graficka 56.64 na 5200, pa IDE drajveri, pa ostale gluposti... Ne vidim kakve veze ima ista od toga sa tim sto nece da se apdejtuje a ni IDA ne radi...
Novosti: Ne radi ni internet radio u winampu, ne mogu da gledam intrernet tv preko real playera...

Kada ustanem formatiracu opet ceo hard na FAT32 i lagano instalacija integrisanog sp2... Jos jednom.
Javicu sta je bilo...

Hvala svima na pomoci. :wave:

Poslednja izmena:
illidan je napisao(la):
Evo definitions od 05.10.2005 za Ad-Aware SE Professional v.1.06
Oooo... definicije od juce. Hvala, sad cu da pretrcim hard. :)

Poslednja izmena:
A da odneseš tvoj hard kod nekog kome dobro radi AV program i da ga skeniraš?

A ko kaze da meni ne radi AV kako treba? Mislim da nema potrebe da napominjem da KAV i AdAware {upravo skeniran} nisu nista nasli.

Niko to nije rekao, ali po zakonu prvo se pojave virusi pa tek onda antivirusne definicije. Ja imam nortona 2005 u okviru norton system works-a pa mi je našao par virusa nekoliko dana pošto je comp počeo da zeza(ja sam inače fanatik-svaka konekcija na net mi podrazumeva uključivanje update-a definicije virusa pa ovo pišem iz iskustva sa virusima). Zato je možda bolje da iskuliraš i da se završi proces inkubacije virusa(par dana) pa da skeniraš comp i onda ponovo probaš update, a možda si i pokupio sve definicije koje su izašle u zadnje vreme pa nema potrebe za novima određeno vreme.
Pozdrav

Još nešto ako si REINSTALIRAO win bez formata i brisanja svega na particiji velika je verovatnoća da su ti definicije virusa od ranije ostale pa se av program (z)buni. Ne bi bilo loše da deinstaliraš taj av i ručno pobrišeš sve njegove repove (npr. norton stavlja definicije pod program files/common files/symantec shared), i onda ga lepo ponovo instaliraš i probaš update
Pozdrav

Uspeo.... ne znam kako...

Ovako, nisam stigao ranije, tek danas!

Krenem od samog pocetka... Low level format... ako je nesto ostalo...
Nove particije u FAT 32, i sveza instalacija... I sada sve radi kako treba :banana:

Samo neka mi neko kaze zasto nisam mogao iz win-a da formatiram particiju od 90 giga u fat 32, samo mi je ntfs bio ponudjen? Mislim, sredio sam ga sa Partition Magic-om, ali interesuje me.

I da se zahvalim svima koji su se trudili da mi pomognu: Veliko HVALA! :)

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Vrh Dno