Šta je novo?

Ima li neko ovaj problem u Operi i FireFoxu ?

• Začetnik teme Začetnik teme GSM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

GSM

Čuven
Učlanjen(a)
12.09.2004
Poena
645
Dakle, problem je sledeci:

Ako hocu da ubacim nekog smajlija u sred posta koji kucam ili koji sam quote-ovao i sl, automatski ga uvek prebaci bas na sam kraj posta. To mi se desava i u FireFox-u i u Operi, dok recimo u Internet Exploreru sve radi kako treba-tj, tamo gde stavim smajlija tu i ostane i ne bezi dole 😀 .A glupo je da svaki put moram da copy-paste smajlija tamo gde treba...
Ima vas ovde dosta koji koristite Operu i FireFox pa me zanima da li je kod vas isti slucaj, ili bas mene nasao da zeza :S: Mozda nesto treba da se podesi...

koristim firefox 1.0.2 i nemam nikakvih problema.
jedino ponekad bookmarks lista koja je poooduza kada je skrolujem dole vraca se sama od sebe gore (na pocetak). 🙂

Znaci, gde god "zabodes" 😀 smajlija tu i ostane (makar i u sred texta) ? Ako nisi probao, molim te vidi da li je tako tj udri reply na post i recimo u sred moje recenice (evo bas ovde 😀 ) stavi smajlija, pa ako tu ostane a ne ode sam 😀 na kraj posta, da uradim jedan format c: 😉

Poslednja izmena:
GSM je napisao(la):
Ako hocu da ubacim nekog smajlija u sred posta koji kucam ili koji sam quote-ovao i sl, automatski ga uvek prebaci bas na sam kraj posta. To mi se desava i u FireFox-u i u Operi, dok recimo u Internet Exploreru sve radi kako treba-tj, tamo gde stavim smajlija tu i ostane i ne bezi dole 😀 .A glupo je da svaki put moram da copy-paste smajlija tamo gde treba...
Ima vas ovde dosta koji koristite Operu i FireFox pa me zanima da li je kod vas isti slucaj, ili bas mene nasao da zeza :S: Mozda nesto treba da se podesi...

Kod mene isti slucaj sa firefox-om 1.0.1 i 1.0.2!

Ah, znaci nisam usamljen u svojoj patnji 😀 - sada mi je lakse 😉 Nego, kako onda resiti taj problem, a verujem da ga jos ljudi ima...

Poslednja izmena:
I meni se to sa smajlijima desava u FireFoxu, i bas smara i nervira...pokusavao sam svasta al nisam uspeo to da resim......uf, kad bi neko znao kako to da se resi.....

Isti problem - ne znam resenje (nadam se da ti je lakse 🙂)

Skoro ista prica,samo sto nisam probao u IE,i jos da ti kazem da format c: NE pomaze.Ne secam se da je uopste radilo kako treba to oko smajlija!ajd zdravo :wave:

Ako se u jednom programu prikazuje na jedan nacin, a u svim ostalim na drugi, ko je u pravu - taj jedan ili svi ostali? 😀

Kod mene isti problem, rešen tako što "prevučem" smajlija na svoje mesto i to je to. Smara, ali šta da se radi...

Opera 7.54u2 i takodje smajli uvek ode na kraj posta 😡

Opera 7.54U2 : isti problem...

izgleda da je forum rasista! :d

ZoNi je napisao(la):
u pravu su svi oni programi kod kojih "to" radi kako treba, pa bio to jedan ili milion programa 🙂

Pa radi ili "to" u Maxtonu kako treba? Njega jos nisam probao a nesto mi se javlja da ti znas 😉

illidan je napisao(la):
Opera 7.54u2 i takodje smajli uvek ode na kraj posta 😡

Da, da i kod mene se na istoj verziji isto desava... A kako kaze Kole89 i na 8-ci isti problem...Eh...

original je napisao(la):
Isti problem - ne znam resenje (nadam se da ti je lakse 🙂)

Pa naravno da mi je lakse 😉 A pogotovo sto ne znas resenje 😀 Ma bitno je da nisam jedini tj da nas ima kol`ko `oces :S:

urospo je napisao(la):
I meni se to sa smajlijima desava u FireFoxu, i bas smara i nervira...pokusavao sam svasta al nisam uspeo to da resim......uf, kad bi neko znao kako to da se resi.....

E pa i ja to kazem - samo kad bi neko znao... Nemoguce da ne postoji resenje za ovaj problem. Probao sam i da malo trazim po netu, ali ne znam ni kako da definisem search... Mozda tipa - Smilies on Benchmark forum always going down 😀 😛

Poslednja izmena:
TEP3A je napisao(la):
izgleda da je forum rasista! :d

Ma nije forum rasista, samo ne voli crnce (Operu i FF) :d

@Zoni - E pa ako radi u Maxtonu onda ima samo njega da koristim ubuduce 😀 Skinucu ga bas veceras pa da probam kako radi taj cuveni :eyebrows: Maxton.

Neee!Pali te samo da bi ga koristio🙂
btw i ja imam isti problem sa smajlijima zato sve ručno.

Corey je napisao(la):
Neee!Pali te samo da bi ga koristio🙂
btw i ja imam isti problem sa smajlijima zato sve ručno.

Evo, ovo pisem upravo iz Maxton-a. Instalirao sam ga pre par minuta i reko` da iz odma` probam bench&smajlije 🙂 - i pazi kada nije laz, tj smajliji stvarno rade kako treba tj kao i u Internet Explorer-u (a mozda je ovo samo zamaskirani IE? 😀 ) Jos mi nijedan nije utekao pri testiranju 😀 E pa lepo, sada imam 2 browsera koji podrzavaju ovu neverovatno naprednu funkciju 😉 i 2 koja ne podrzavaju :S: Bilo bi bas cool da i u Operi, a pogotovo FireFox-u to moze nekako da se resi. To su one sitnice koje zivot znace 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno