Mislim zasto ovakav post, i ako vec imas doticnu plocu mogao bih da odgovoris na moju molbu i kazes koliki je napon za memoriju.A i meni sve radi savrseno, ko kaze da mi masina puca zbog memorije isl, nego sam postavio ovo pitanje da bi video da li je tako na svim ovim plocama, ili to zavisi od modula koji je ubacen ili je moj primerak ploce nesto "baguje".
A uzeo sam ncp zato sto tamo gde sam kupovao nije bilo druge, a mrzelo me je da se cimam drugde, i btw tada je kostala skoro ko kingmax ili kingston(sada je pojeftinija) ali kao sto sam rekao nisu je imali, a u posledenje vreme gledam da kupim u vecim firmama jer je bolja/duza garancija, a i samim tim cena je malo veca sto mi i ne smeta kada dobijem duzu garanciju.
Ja da sam hteo da ustedim kako ti kazes 0.1€ ja bih sve komponente kupio na razlicitim mestima, a ovako sam jos dao 10€ vise ali sam sve kupio na istom mestu, sto je lakse nego da se cimam po gradu da bih ustedeo par €.
A ovo za plocu sto sam gore rekao i dalje stoji, samo sto sam sada navikao da nemam to.A i otkud ti znas da meni ne treba treci konektor da bih merio brzinu ventilatora, jer ako znas dva su mi zauzeta jer merim brzinu cpu ventilatora kao i onog u napajanju, a napred imam TT 12-cu koja isto ima taj 3-pinski konektor(pored 4-pinskog) uz pomoc kojeg bi mogao da vidim na koliko se RPM-a on okrece tako da bi mi taj treci konektor dobro dosao.Jedino bih to resio kada bih kupio aerogate sto cu i na kraju da uradim kada mi se finansije poboljsaju, ali mislio sam da mi njegova kupovina nece biti potreban, jer ionako sve ventilatore u kucistu mogu da kontrolisem ili preko TT front panela sto sam dobio uz napajanje isl...
BTW A nick mi je The pocetnik, jer ima koliko mi se cini i Pocetnika bez The pa da se on ne ljuti
p.s.Uvek sam kupovao na brzinu sto i priznajem jeste moja greska i pre sam se kajao zbog toga, ali mislim da sam sada odlicno prosao u odnosu na prethodne kupovine kada bi slobodno mogao da kazes ovo, ali sada bas to i ne stoji...