Šta je novo?

ima li neko 3DStudio VIZ 3.0?

stevica

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
604
Da li neko ima iskustva sa ovim programom?
Procitao sam negde da je veoma dobar za rendering arhitektonskih modela, pa bih zeleo da ga isprobam.

Ima da se nadje u gradu ali je kod nas stigla lose crackovana verzija pa je pomalo nestabilna.....elem sto se renderinga tice, imao bi sjajnu kombinaciju sa obicnim MAX-om i FinalRenderer-om....a lako mozes da prebacis sve dodatke iz VIZ-a u MAX.

stevica je napisao(la):
Da li neko ima iskustva sa ovim programom?
Procitao sam negde da je veoma dobar za rendering arhitektonskih modela, pa bih zeleo da ga isprobam.

ima i 3Dviz 4.26 ... ta verzija 3.0 je matora
ako ti treba iskljucivo za rendering, probaj negde da nadjes ArtLantis render (verzija 4)...dosta su ga pre nahvalili po casopisima

Ljudi gde imaju da se nadju ti programi? Ja vec vise od mesec dana pokusavam da nadjem par programa (autodesk inventor v6.0 ili veca, Autodesk Architectural Desktop 2004, 3D studio VIZ 3, COSMOSWorks). Ako neko ima ove programe ili zna gde mogu da ih nadjem (kupim) javite mi.
Hvala :confused:

bracadj je napisao(la):
Ljudi gde imaju da se nadju ti programi? Ja vec vise od mesec dana pokusavam da nadjem par programa (autodesk inventor v6.0 ili veca, Autodesk Architectural Desktop 2004, 3D studio VIZ 3, COSMOSWorks). Ako neko ima ove programe ili zna gde mogu da ih nadjem (kupim) javite mi.
Hvala :confused:

Imam samo nesto od toga (inventor7, viz4) ali mozda imam jos nesto drugo sto bi te zanimalo...

Vrh Dno