Šta je novo?

Ima li neki T-Bred B....

• Začetnik teme Začetnik teme byMaX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
delimir je napisao(la):
Mozda ti je modul uboden u poslednji slot (racunam od socketa) ? Kod mene tako nije htele ploca ni na 190, a kada sam modul ubacio u prvi slot isla je i preko 200 MHz (tj. 205 🙂 )...Probaj to ako nisi, ne bi trebale PCI kartice da zezaju ja imam PCTV, Live5.1, Lucent-a, pa sve radi veoma dobro...Ah, taj Abit 🙂

Da, modul nije u prvom, vec u drugom slotu... U prvi ne moze da udje zbog graficke, koja ima custom coolere... Dakle, do toga je!

BeastMaster je napisao(la):
Nažalost ne, ipak sam odlučio da ga ostavim za sebe🙂

Sta se onda javljas... 🙁 🙁 🙁

byMaX je napisao(la):
Da, modul nije u prvom, vec u drugom slotu... U prvi ne moze da udje zbog graficke, koja ima custom coolere... Dakle, do toga je!

Nije i u drugom treba da radi isto kao i u prvom. :d:d

byMaX je napisao(la):
Ne znam... tu istu plocu sam video svojim ocima kod fedje da je digao WIN2K na 218MHz... bez problema

A na kojoj ploci? (nisam u toku)

byMaX je napisao(la):

A moze li se tvoja graficka izboriti s tolkim agp-om? Koja je graficka u pitanju?

Aca je napisao(la):
Nije i u drugom treba da radi isto kao i u prvom. :d:d

Sta da ti kazem - nije tako, jer sada radi 210x10 - no sweat!
Anyway, memorija mi i tada radi na T1 Command! Neverovatno, CAS2 ne moze, ali radi one druga tri tajminga na 2-5-2! Odlicna memorija za 2700 CAS2.5 modul od 512!

DADE je napisao(la):
A moze li se tvoja graficka izboriti s tolkim agp-om? Koja je graficka u pitanju?

Moze, ali sam stavio AGP2x... I onda je proradila...

byMaX je napisao(la):
Sta da ti kazem - nije tako, jer sada radi 210x10 - no sweat!
Anyway, memorija mi i tada radi na T1 Command! Neverovatno, CAS2 ne moze, ali radi one druga tri tajminga na 2-5-2! Odlicna memorija za 2700 CAS2.5 modul od 512!

Samo ti slusaj mene, pusti ove matore *******te 😛

delimir je napisao(la):
Samo ti slusaj mene, pusti ove matore *******te 😛

Tako je. Delimir Rulez!

Nazad
Vrh Dno