Šta je novo?

Ima li neki T-Bred B....

• Začetnik teme Začetnik teme byMaX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
... kome je dovoljno 1.85v napona, a da sa 2.0 ne postize mnogo vise... Drugim recima, dobar primerak, kome ne treba mnogo napona... Stvarno, ali stvarno ne zelim da podesavam i instaliram XP od nule, ovaj super sredjeni sacuvani Ghost mi je nesto u sta sam ulozio dane za sredjivanje, tako da Abit KX ne bih da menjam....!

O, gde si stari overklokeru. 😛 Evo obecavam da cemo naci jedan primerak za tebe. 😉 Samo nemoj posle da bude 3DMark zbunjivanja kao pre. :beat:

T`lebac tvoj !!!

Eno ih u Bel Computers-u koliko hoces! Uzeo sam ih 10-tak komada i svi ispunjavaju tvoje uslove. Samo prava je jagma za njima. Ja sam moje rasturio za sat vremena.

Aca je napisao(la):
O, gde si stari overklokeru. 😛 Evo obecavam da cemo naci jedan primerak za tebe. 😉 Samo nemoj posle da bude 3DMark zbunjivanja kao pre. :beat:

e to mi kaze neko ko ne zna da pokrene timedemo 1 u Q3!!!!! Sve mi je Gedza rekao, sve!!!

TESTERU!

Pa kako rade na 1.85v..????. Ne bih da menjam plocu... ustvari... mozda za KD7... 🙂

Ama sta ce ti 2.0V za Vcore ? Vidis i sam po svim postovima koliko vuce i na default frekvenciji, tako da je 1.85V i vise nego dovoljno za prebacivanje 2GHz.

byMaX je napisao(la):
e to mi kaze neko ko ne zna da pokrene timedemo 1 u Q3!!!!! Sve mi je Gedza rekao, sve!!!

TESTERU!

Nisam ja bre dokonjak kao pojedinci da samo visim po igraonicama i spavam do 3 po podne. Cuti tu i ne javljaj se. :hump: :d😀 A Gedza ti je ko dokona baba, kad nema sta da radi, ajmo abrovi. :beat: :d

byMaX je napisao(la):
Pa kako rade na 1.85v..????. Ne bih da menjam plocu... ustvari... mozda za KD7... 🙂

Rade od primerka do primerka kao i svi procesori, a KD7 ne uzimaj ni u snu ako hoces vrhunski o.c., taj nije video magistralu preko 210 i to po neki. ctp;

Aca je napisao(la):
Nisam ja bre dokonjak kao pojedinci da samo visim po igraonicama i spavam do 3 po podne. Cuti tu i ne javljaj se. :hump: :d😀 A Gedza ti je ko dokona baba, kad nema sta da radi, ajmo abrovi. :beat: :d

ma ja sam glavna abronosha.. gedza nije hteo o tome da prica, ja mu izvukao .nformaciju

Aca je napisao(la):
Rade od primerka do primerka kao i svi procesori, a KD7 ne uzimaj ni u snu ako hoces vrhunski o.c., taj nije video magistralu preko 210 i to po neki. ctp;

A simpson kaze " SVAKI ide na 220MHz"... e pa stvarno ste ludjaci.. kome verovati, ba?

Najbolje da slusam Gedzu on se nekako najmanje lozi od svih vas...

byMaX je napisao(la):
A simpson kaze " SVAKI ide na 220MHz"... e pa stvarno ste ludjaci.. kome verovati, ba?

Ti bre nisi normalan sa ciframa,opet trokiras.
Rekoh ti da svaka ide na 210 bre.
Definitivno ti je vreme za generalnu😀

byMaX je napisao(la):

Probali smo i KD7(KT400) i KD7E(KT333) i znam sta pricam. 😉

byMaX je napisao(la):
Nadam se da mislis na KD7 sa onom malom oznakom "E" na kraju... 🙂

silverglider je napisao(la):
Ama sta ce ti 2.0V za Vcore ? Vidis i sam po svim postovima koliko vuce i na default frekvenciji, tako da je 1.85V i vise nego dovoljno za prebacivanje 2GHz.
Za tu frekvenciju, i 1.6V je vise nego dovoljno... 😉
Aco, jesi li probao mozda da li na 1.5V moze preko 2 giga? :mig:

CAR je napisao(la):
Za tu frekvenciju, i 1.6V je vise nego dovoljno... 😉
Aco, jesi li probao mozda da li na 1.5V moze preko 2 giga? :mig:

Vidis nisam, moracu da probam sa 1.4V 😀😀 Jedino se bojim da ce mi procesor biti hladniji od cipseta. :beat: :d:d

Aca je napisao(la):
Vidis nisam, moracu da probam sa 1.4V 😀😀 Jedino se bojim da ce mi procesor biti hladniji od cipseta. :beat: :d:d
Auuuuu, onda nemoj... 😀😀😀

Alexandar je napisao(la):
Sta se ti javljas, do malo pre nisi ni znao da Abit pravi tu plocu 😀
Pa bas zato sam i ja strpljiv 🙂... mada uglavnom znam kako se pokazala.

simpson H je napisao(la):
Ti bre nisi normalan sa ciframa,opet trokiras.
Rekoh ti da svaka ide na 210 bre.
Definitivno ti je vreme za generalnu😀

***a da znas sta se desilo 10 min posto si otisao 😀 😀 😀

byMaX je napisao(la):
***a da znas sta se desilo 10 min posto si otisao 😀 😀 😀
Vidim ja da si jedva cekao da me se otarasis zato ti i informacije nisu dosle tamo gde treba😀 😀 😀

byMaX je napisao(la):
... kome je dovoljno 1.85v napona, a da sa 2.0 ne postize mnogo vise... Drugim recima, dobar primerak, kome ne treba mnogo napona... Stvarno, ali stvarno ne zelim da podesavam i instaliram XP od nule, ovaj super sredjeni sacuvani Ghost mi je nesto u sta sam ulozio dane za sredjivanje, tako da Abit KX ne bih da menjam....!
Pa znas kako, evo moj Tbred JIUCB 1700+ radi na 2075 Mhz na 1.7 v , bez znakova nestabilnosti, a na 2000 Mhz radi na 1.65v ,kao pravi 2400+.
Na mojoj novoj Abit KD7 ploci, napon moze da se napuca na 2.35 v ,ali iskreno govoreci ne zelim da nesto sprzim 😀
Nego, preko 1.85v nece ni da podigne sistem, a do 1.85v radi, tako da TBred jezgro inace jako lose podnosi napone preko 1.85. Zato ti ni ne treba Vmod 🙂

Aca je napisao(la):
Moj KD7 ide 'ladno na 210, a za vise bih morao da ubodem neki Corsar PC3500. 200 Mhz FSB odradjuje i ubogi Winbond DDR 333 na CAS2 2-5-2 🙂

drfedja je napisao(la):
Moj KD7 ide 'ladno na 210, a za vise bih morao da ubodem neki Corsar PC3500. 200 Mhz FSB odradjuje i ubogi Winbond DDR 333 na CAS2 2-5-2 🙂

Mozes da ubodes i Corsair 4000 😛 nista ti nece pomoci, tih 210 je crkveno i mrtveno na toj ploci, vec na 211 ili 212MHz puca ko dinja. 😀😀

Re: Re: Ima li neki T-Bred B....

drfedja je napisao(la):
Nego, preko 1.85v nece ni da podigne sistem, a do 1.85v radi, tako da TBred jezgro inace jako lose podnosi napone preko 1.85. Zato ti ni ne treba Vmod 🙂

Opet greska, zavisi do primerka, moj na 2.05V radi na 2.4GHz-a. 😛

Re: Re: Ima li neki T-Bred B....

drfedja je napisao(la):
Ne mozes ovo da tvrdis samo zato sto tebi ne radi... na stranu to sto Aca ima sasvim suprotno iskustvo.

simpson H je napisao(la):
Vidim ja da si jedva cekao da me se otarasis zato ti i informacije nisu dosle tamo gde treba😀 😀 😀

Ma jok bre... bas bi bilo super da si ostao u ulozi fotografa... 😀 (jao, ovo je vec uzasno)

Nazad
Vrh Dno