Šta je novo?

Ima li neki program za merenje temperature CHIPSETA

Slavko

Cenjen
Učlanjen(a)
04.11.2012
Poena
154
Ima li neki program za merenje temperature cipseta probao sam sa everestom al nema nigde MCP

inace maticna mi je Gygabite Ultra Durable 3

imao sma pre asus maicnu na kojoj sam moga preko everesta gledati temp mcp-a ili cipseta

pomagajte jako mi je potrebno pitanje zivota i smrti !

Nema ni jednog programa za merenje temperature ali postoji program koji ispisuje ocitane temperature sa temperaturnih senzora hwmonitor recimo, verovatno to moze i aida64, speedfan.....itd

Ti na ploci imas southbridge i northbridge pa shodno tome verovatno detektuje temperature za oba mosta (juzni i severni).

Sve je to OK, ali ja zaista ne razumem zasto kacis 2 skoro identicna threada u razmaku od nepunih nedelju dana?

Evo uploadovao sam sliku maticna je ista kao moja pa me zanima dal su obadve zaukruzene stavke cipseti,a na onom gde pise GYGABITE taj mi se puno greje dok igram igre i kad izadjem iz igre pipnem ga a on vruc vruc a pise u hw monitor i everest 33stepena.i treba mu nekih 10-tak minuta da se ohladi. zanima me dali se on treba tako puno grejati ??

evo slika : http://www.zaslike.com/viewer.php?file=hem7ifeaznod3q4ucm.jpg

Da *** kao sto rece ksLazy pa vec je bila ta tema i vec ti odgovorismo tamo sta i kako, tu sam ti napisao da mozes da vidis temp iz biosa i ne znam sta ti vise nije jasno imas dve prikazane temperature jedna za juzni jedna za severni most , u tvom slucaju severni je onaj sto ima veci hladnjak a veca temperatura koja ti se prikazuje je njegova. Obicno jeste vruc tako da po prikazanim temperaturama nemas nikakav problem , sve je to ok.

a ako ne verujes ocitanim vrednostima imaju frigo majstori( i ne samo oni) sonde za merenje temperature
u medjuvremenu mozes da stavis kuler preko hladnjaka i eventualno novu pastu ispod

Ne mora baš frigo majstor za to, običan medicinski digitalni termometar izmedju krilaca hladnjaka.
Kuler (cooler ) = хладњак , sorry, morao sam ovo da dobacim.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno